Etos Overnight Hand Serum | Beauty

Een roze flesje met een overnight serum voor mijn handen. Hoe kan ik dat weerstaan? Je raadt het al, dat kan ik dus niet..

Etos heeft niet lang geleden een nieuwe serie handverzorging uitgebracht. Hier kun je er alles over lezen, ik schreef er al een artikel over. Toen ik vorige week bij Etos was nam ik de SOS handcrème en het serum mee. Tijd om deze eens te gaan testen!

Het flesje is klein en roze, met een pompje. Ontzettend schattig en heel handzaam. Voor in je tas, maar ook op je nachtkastje. Wie zegt dat je dit alleen ‘s nachts kunt gebruiken?

Er zit 50 ml in, wat iets minder is dan bij een normale handcrème, deze bevatten vaak 75 ml.

Te leuk toch?!

Het pompje is handig om mee te doseren. Hygienisch en vooral makkelijk. De eerste paar keer vond ik er maar een miezerig beetje uit komen, dus ik was wat teleurgesteld. Maar blijkbaar was dat alleen het beginnetje, nu doet hij het prima. Twee pompjes en je bent good to go.

Hier zie je de ingrediënten. Op de tweede plek staat alcohol.. waarom Etos, waarom??? Verder zie ik vette soorten alcohol, glycerine, arganolie, allantoïne, zonnebloemolie en parfum staan. Als je de alcohol laat vervliegen voor je het over je handen verdeelt kan het al een stuk minder kwaad. Maar snappen doe ik het niet, alcohol in een verzorgend product.

Het serum is heel luchtig van substantie en wit van kleur. Prima uit te smeren en trekt snel in. Ik merk niets van de alcohol op mijn huid. Maar het verklaart wel het snelle intrekken, zoals een gel dat doet. Doordat het snel intrekt is het ideaal om ‘s nachts te gebruiken. Ik smeer mijn handen iedere avond flink in en kan ontzettend balen als er dan vlekken op mijn beddengoed ontstaan. Maar ook overdag is dit prima, want je zit niet lang met zo’n vettig laagje op je handen.

Mij bevalt het serum goed, maar het is geen wondermiddel. Het verzorgt, maar trekt ook razendsnel in en is niet te vettig. Wel baal ik van de alcohol, dat had echt niet gehoeven. Dit serum is prettig voor overdag, maar voor ‘s nachts blijf ik toch bij de dikke crèmes, omdat dat het enige is wat bij mij echt goed helpt.

Het Etos Overnight Hand Serum kost €2,99 en is te koop bij Etos.

Liefs Iris

2 Reacties

  1. februari 27, 2017 / 07:41

    Het klinkt als een fijn product en ziet er ook nog eens leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *