Etos Aromalijn Lavendel | Beauty

Etos heeft een nieuwe lijn verzorgingsproducten, namelijk de Aromalijn. Heerlijke geuren met ieder hun eigen werking. Ik probeerde de lavendel douchegel uit!

De lavendelgeur sprak mij het meest, ik vind het zo heerlijk rustgevend. Het werkt ontspannend en is ideaal voor je gaat slapen bijvoorbeeld. Mijn pillow mist gebruik ik ook heel graag, dezelfde lavendelgeur!

De verpakkingen van deze lijn lijken erg op elkaar. Allemaal strak zwart met daarop witte letters en een afbeelding van de gebruikte plant voor de geur. Echt heel vrolijk is het niet, wel lekker strak.

De douchegel bevat SLES, maar ik zie ook de lavendelolie hoog op de lijst staan. Hij bevat wel alcohol (why, whyyy?), maar geen parfum. Door de olie en glycerine vind ik hem niet heel uitdrogend, maar ook weer niet verzorgend.

De dop is een grote ronde klikdop. Makkelijk te doseren en hij wordt eigenlijk niet vies.

De douchegel zelf is lila van kleur en schuimt prima. De geur is niet te heftig of sterk, maar zeker aanwezig. Ik vind het echt exact de geur van gedroogde lavendel, niks chemisch. Heerlijk om ‘s avonds mee de douchen en mee te ontspannen. Inmiddels heb ik mijn tweede fles al in de douche staan en nog wat meer ingeslagen. Dit is een blijvertje!

Naast lavendel, zijn de producten ook in de gueren eucalyptus en rozemarijn te koop. Van alle geuren is een doucheschuim, douchegel en badolie te koop, lavendel heeft ook nog een scrub.

De prijzen vind ik heel netjes, echt Etos. Zeker de shower foam is lekker budgetproof!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *