EOS Lipbalm | Beauty

Een wel heel bekende verpakking, ken jij ‘m ook nog? Dit was jaren geleden een hit, laatst ontving ik weer een EOS lipbalm in de Lookfantastic box.

Dan ga je dus meteen weer even terug in de tijd, het is al wat jaren geleden dat EOS zo populair was. Vooral om de vorm en verpakking. Want rond en direct uit de verpakking smeerbaar. Geen gedoe met omhoogdraaien of aanbrengen met je vingers, maar hop, zo uit de verpakking

De verpakking is simpel, een balletje met een platte onderkant. Alle ‘geuren’ lipbalm hebben hun eigen kleur verpakking. Dit is de ‘geur’ honeysuckle honeydew, die heel zacht en zoet ruikt. Ik vind dat de verpakking redelijk makkelijk open gaat. Dat is fijn, maar ik zou hem daardoor niet los in mijn tas gooien. Ik zou dan toch bang zijn dat hij op een of andere manier open gaat terwijl ik het niet merk en alles onder zit.

De dop draai je eraf en dan zie je deze lipbalm ‘sphere’ zoals EOS noemt. Gewoon een half bolletje, als je het mij vraagt. Hij is kleurloos, dat vind ik heel prettig.

De bestanddelen staan op het plastic waarin je de lipbalm koopt. De balm heeft een basis van olijfolie met bijenwas, kokosolie, jojobaolie, shea butter en allerlei andere oliΓ«n en extracten. Ziet er heel goed uit dus! Voedend, 100% natuurlijk en zonder gekke dingen.

Door de vorm brengt de lipbalm heel snel en makkelijk aan. Voedt goed, niet vettig en natuurlijk een heerlijke zoete geur. Ik keur ‘m helemaal goed! Voor de prijs van €5,99 is hij ook nog eens betaalbaar. Je koopt EOS onder andere bij Bol en Douglas.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *