Emma Hardie Cleansing Balm | Beauty

Een cult favorite, deze cleansing balm. Jaren geleden was hij razend populair, ik probeerde hem dan eindelijk eens!

Het is een mini potje, dat ik ontving in de Lookfantastic box. Ik weet nog zo goed dat hier jaren geleden zoveel over gepraat werd. Ik probeerde hem toen niet, dus voor mij is hij nog steeds nieuw. Hoe het kan dat ik ‘m als mega beauty addict toen niet kocht.. geen idee!

De bestanddelen zien er goed uit. Op basis van druivenpitolie, amandelolie en vette soorten alcohol. Ik zie ook bijenwas en allerlei andere oliën. Geen parfum, dat is fijn.

Het potje is mini, maar geloof je, met 15 ml kun je best een tijd vooruit. Je hebt maar weinig nodig per keer dat je het gebruikt.

Handig beschermend dekseltje, dan zit de balsem niet op het ‘schroefdraad’ van je potje en blijft het schoon.

De balsem zelf is heel dik, maar smelt direct op je huid. Het aanbrengen gaat makkelijk, je hebt ook maar heel weinig nodig. Lekker inmasseren en daarna met een warme doek eraf halen. Een beetje me-time, het is net wat meer werk dan een gewone cleanser. Het reinigt, maar verzorgt daarnaast ook.

De geur is subtiel kruidig, ik hou niet van kruidig, maar deze is goed te doen en niet sterk. Na het reinigen is mijn huid heerlijk zacht en schoon, hmm. Daarna nog even smeren met een serum en creme, om het helemaal af te maken.

Je koopt Emma Hardie bij Lookfantastic, deze cleansing balm kost €60 voor een potje van 100 ml met doekje. Dat is prijzig, maar je doet er wel lang mee. Er zijn ook een aantal alternatieven, die wat betaalbaarder zijn. Zoals die van de Bodyshop (€14) en Rituals (€12,90).

Liefs Iris

2 Reacties

  1. Lisa
    mei 20, 2019 / 15:48

    En Balea, cleansing balm with brown sugar en chia. 1,95 !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *