Elemental Herbology douchegel | Beauty

Deze mooie pompflacon van Elemental Herbology zat in mijn Cosmania box. De geur leek mij in eerste instantie helemaal niks, maar hij bevalt prima!

De douchegel zat in de Cosmania box, een doos vol met producten van verschillende merken. Samples, travel sizes en deze fullsize douchegel.

De flacon is van plastic, maar ziet eruit alsof hij van glas is, luxe! Ik ken het merk wel, ik heb er jaren geleden eens flesjes badolie van geprobeerd. De geuren zijn vooral belangrijk voor het merk. Therapeutisch, gekozen met een reden.

De geur is er niet een die ik zelf zou hebben gekozen. Ik ben niet zo erg van de citrusgeuren, veel te fris en soms zelfs zuur. Geef mij maar lekker zoet of een neutrale geur. Toch vind ik de geur zeker niet vies of vervelend. Hij is fris, maar niet overheersend. Ideaal voor in de ochtend, je wordt er lekker wakker van.

Hier zie je de bestanddelen. Geen SLS of SLES, wel andere reinigers. Aloë vera en allerlei extracten en oliën. Geen parfum en parabenen. De extracten klinken heel natuurlijk, maar kunnen irriterend zijn voor een heel gevoelige huid.

De gel zelf is simpel, wit en schuimt behoorlijk. Ik vind hem niet uitdrogen, maar gebruik wel nog een bodycream na het douchen.

Het pompje is ideaal! Met een paar pompjes heb je genoeg douchegel. Het is snel en je hoeft niet te stuntelen met dopjes.

Hoewel ik de douchegel met plezier gebruik, zou ik hem toch niet zelf kopen. Ik vind hem met €26,50 simpelweg te duur. Leuk om eens te proberen, maar ik vind hem dan niet bijzonder genoeg om zoveel geld voor neer te leggen.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *