Een Leven Na Jou – Jojo Moyes | Boekreview

Na het lezen van ‘Voor Jou’ wilde ik het vervolg op dit boek ook graag lezen. Ik vond het zo’n mooi verhaal, ik moest ‘Een Leven Na Jou’ ook lezen.

Het boek ‘Een Leven Na Jou’ is het vervolg op het boek ‘Voor Jou’, beide geschreven door Jojo Moyes. Voor Jou heb ik een aantal jaar geleden gelezen en vond ik heel mooi. Toen ik deze bij de Bruna zag liggen twijfelde ik dan ook geen moment.

De kaft is knalroze, ik hou er wel van. Verder geen foto of andere decoratie.

Het boek gaat verder direct na het einde van het vorige boek. Louisa heeft een aantal maanden voor de gehandicapte Will gezorgd waarbij zij een hele bijzondere band kregen. Na zijn overlijden staat zij er weer alleen voor. Ze gaat weg bij haar ouders en koopt van Will’s erfenis een appartement in Londen. Maar na een bizar ongeluk (ze valt van het dak) is alles anders. Louisa is niet zo’n avontuurlijk type en houdt van vastigheid en veiligheid. Er komen in het boek een aantal dingen op haar pas, waar ze in eerste instantie niet zo goed mee om weet te gaan.

‘Een Leven Na Jou’ leest makkelijk weg en is niet te zwaar. Ik vond het wel een heel ander boek dan ‘Voor Jou’, met een andere sfeer. Maar zeker niet minder leuk!

Ook dit boek heeft weer een einde waar je verder op zou kunnen borduren. Het is een fijn einde van het boek, maar ik zou ook wel willen weten hoe het nu verder gaat met Louisa. Ik ga het derde boek over Louisa ‘Voor Mij’, dan ook zeker kopen zodra deze verschenen is.

Als je houdt van romantische boeken, dan is dit er zeker een voor jou. Het is geen hoogstaande literatuur, maar meer een boek dat je op vakantie leest of lekker op de bank of in bad. Niet teveel nadenken, geen zware stof, maar je even onderdompelen in romantisch verhaal.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *