Edelsteenhangers

Door deze hangertjes op de foto ga ik steeds weer even terug naar vroeger. Maar sinds een tijdje gebruik ik ze weer en ik laat je weten hoe.

Op de basisschool droeg ik al een leren zakje aan een koord met een edelsteen erin. Ik sta ermee op de schoolfoto, dus ik weet het nog goed. Ik verzamelde edelstenen en kocht samen met mijn beste vriendin het magazine ‘schatten van de aarde’, over edelstenen.

Een tijd lang ben ik ze uit het oog verloren, maar sinds de verhuizing ben ik weer helemaal into edelstenen. Ik heb ze op meerdere plekken in huis liggen, draag ringen met edelstenen en sinds kort ook deze hangers. Officieel heten ze gezondheidshangers, mocht je ze op willen zoeken online.

Het zijn edelstenen met daarin een staafje en een ophangoogje verwerkt. Een edelsteen straalt energie uit, ook als je hem ergens neerlegt. Als je de steen op je lichaam draagt, werkt deze optimaal. Ik ben niet meer zo van de leren zakjes of koorden om mijn nek, dus ik heb een andere manier gevonden. Ik draag de hangertjes gewoon in mijn beha.

Vandaar de veiligheidsspelden eraan, die heb ik er zelf aan gemaakt, zodat ik ze door de bovenkant van mijn beha kan steken. Niemand die het ziet, je voelt het ook helemaal niet zitten. Je zou een trommel of kleine knuffelsteen ook in je beha zelf kunnen stoppen, maar dan ben ik bang dat ik hem kwijt zou raken. Deze manier werkt voor mij perfect.

Voordelen:
– Niemand die er iets van merkt, want je ziet het absoluut niet.
– Je vergeet hem niet af te doen met douchen en slapen, iets wat wordt afgeraden met deze hangers. Stenen houden niet zo van water, zeep en zelfde hanger kan loslaten.
– Je voelt er niets van. Je kunt de steen zo in je beha vastmaken, dat je hem zelf niet meer voelt zitten.
– Door de speld kun je hem gemakkelijk wisselen als je je beha in de was gooit.

Ik heb op dit moment drie hangers die ik afwissel; een bergkristal, een mosagaat en een amethist.

Bergkristal reinigt, zuivert en versterkt. Hij geeft je energie en heldere inzichten, maakt liefdevol en puur.

Amethist bevordert creativiteit, geeft helderheid en ontspanning. Vermindert stress en helpt je concentratie te verbeteren.

Mosagaat is een minder bekende steen. Deze werkt aardend en helpt je om terug te komen bij jezelf. Het werkt stabiliserend voor je geest, lichaam en ziel en laat stress en angsten verdwijnen.

Een edelsteenhanger kost gemiddeld zo’n 8 a 9 euro. Ik kocht die van mij bij de fijne webshop Edelstenenfee.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *