Edelsteen ringen | Lifestyle

Ken je dat, dat je na het plaatsen van bestelling niet kan wachten tot het door de brievenbus valt? Nou, dat had ik dus met deze ringen.

Nadat ik ze bij mijn zusje spotte, ging ik online op zoek. Een wereld ging voor me open, wat een gave ringen allemaal! Uiteindelijk ben ik geslaagd bij Etsy.

De bovenste ring komt bij UnPetitSecret vandaan op Etsy. Het is een heel dun ringetje, met een labradoriet.

Labradoriet is een steen die helpt bij negativiteit uit je omgeving. Werkt goed bij angst en geeft kracht, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Hij versterkt je intuitie en stimuleert fantasie en creativiteit.

De onderste ring komt bij TinyBoxJewelry vandaan op Etsy. Deze ring heeft een prachtige versiering om de steen heen. De steen is een maansteen.

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen helpt de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. De steen heeft ook effect op je slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en dromen beter herinneren.

Beide ringen draag ik om mijn middelvinger, omdat ik de ringen om mijn ringvingers absoluut wil blijven dragen (hallo, dat zijn mijn verlovingsring en trouwring). Ik heb de maat US 7 gekozen, wat overeen komt met een maat 17/17,5 in Nederland. Ook zijn beide ringen gemaakt van sterling zilver, en gaan dus lang mee.

Naast dat ik ze onwijs mooi vind, hebben de sieraden dus ook een betekenis en werking. Dat geeft ze net dat beetje extra!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *