Eco Face Tan Water

Zelfbruiner en ik, we waren nooit een goede combinatie.. Toch wilde ik dit zelfbruinende water graag een keer proberen.

De zelfbruiner is van het merk Eco by Sonya, een merk uit Australië. Ik kende het niet, maar kwam het tegen op de website van Nourished. Een webshop vol eco verzorgingsproducten.

Het is een toner, die langzaam zelfbruint. Dat is voor mij ideaal, want met een normale zelfbruiner word ik in een keer hartstikke oranje. Nu kun je goed doseren en in de gaten houden wanneer het voor jou genoeg is. Je ziet ook minder snel een foutje, omdat het niet in een keer heel bruin is.

Het flesje is van glas, heeft een opening waar langzaam druppels uit vallen. Hierdoor kun je makkelijk doseren, een druppel of 8 is genoeg voor je gezicht en hals. Je doet zo echt een eeuwigheid met een flesje.

De substantie is waterig en kleurloos, je kunt het met je handen aanbrengen, of mengen met een serum of moisturizer. Na een uur of 8 was je je gezicht en dan ben je good to go. Ik breng hem ‘s avonds aan en ‘s morgens was ik mijn gezicht natuurlijk weer.

De bestanddelen zijn allemaal 100% natuurlijk, dat kom je nauwelijks tegen bij een zelfbruiner. Geen kunstmatige of dierlijke bestanddelen, vegan en dierproefvrij.

Het ruikt nergens naar, maar ik merk wel die typische zelfbruiner geur op na een paar uur. Ik vind dat niet vies, maar je ruikt hem dus wel.

Dit is het resultaat na ongeveer twee weken. De eerste week was ik fanatiek elke avond aan het smeren. Met als resultaat oranje vlekken.. Nu doe ik het om de paar dagen en ik let er goed op dat ik mijn hals en haarlijn ook meeneem. Die kleur minder makkelijk, je ziet nog wel een wit randje namelijk op deze foto.

Fijn om in de winter ook een kleurtje te hebben, die niet oranje is en nog een beetje natuurlijk. Van mijzelf ben ik namelijk erg bleek, zeker in de winter. Wat ik helemaal top vind is dat het een ideaal product is in gebruik en helemaal natuurlijk.

Je koopt Eco Tan Face Water in een flesje van 100 ml voor €32,95. Ik kocht de mijne via Nourished, maar meerdere (web)winkels hebben het in hun assortiment.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Froukjelovesmakeup
    februari 6, 2020 / 14:24

    Prijzig maar ben toch wel erg nieuwschierig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *