Ebelin Mini Beautyblenders Dupe | Review

Toen ik ze voor het eerst zag was ik wel een beetje sceptisch, kun jij het je voorstellen? Mini eitjes, voor concealer.. Maar ik weet dat andere bloggers er enthousiast over zijn, dus ik wilde ze ook wel eens proberen. De originele versie vind ik te prijzig om te ‘proberen’, maar deze budgetversie van Ebelin is een stuk leuker geprijsd.

Hoe schattig zien ze eruit? Twee frisse kleurtjes en ze zijn heel klein. Je betaalt €2,45 voor een setje van twee. Ter vergelijking, de originele versie van dit product kost €19,75.

Ze zijn bedoeld om concealer mee aan te brengen. We kennen allemaal de grote versie wel, voor foundation. Die heeft een puntje, waardoor je ook moeilijkere plekjes kunt bereiken. Mocht je dat toch nog lastig vinden dan biedt dit kleine sponsje de uitkomst. Ik breng mijn foundation afwisselend aan met een spons of kwast, net welke foundation ik gebruik. Maar een aparte spons voor concealer heb ik nog nooit geprobeerd.

Hier zie je de sponsjes naast elkaar, met een wattenstaafje erbij zodat je kunt zien hoe klein ze zijn.

Het is de bedoeling dat je het sponsje nat maakt met water en het overtollige vocht eruit knijpt. Het sponsje wordt dan groter en zachter. Fijner om mee te werken en het formaat is dan ideaal.

Dit is mijn oog zonder concealer eronder (wel foundation).

Dit is de Catrice Velvet Finish Concealer.

En hier is de concealer uitgewerkt met het sponsje. Iets teveel concealer, maar het oogt niet onnatuurlijk.

Het sponsje vind ik geen musthave, maar het is zeker fijn in gebruik. Het formaat is perfect, het sponsje is zacht en het werkt snel en fijn. Mocht je dit graag willen proberen, dan is de Ebelin versie een hele goede optie.

Het setje Ebelin mini sponsjes kost €2,45 en is verkrijgbaar bij de DM drogist in Duitsland.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *