Ebelin Konjacspons | Beauty

Deze sponzen zijn helemaal hot in beautyland en natuurlijk kon de DM niet achterblijven. Het huismerk Ebelin bracht ook een konjacspons uit!

Deze sponzen zijn gemaakt van konjac. Deze plant groeit in Azie en bevat allerlei voordelen voor je gezondheid en huid. Het lijkt op een wortel en het wordt in landen als Japan en China al eeuwenlang gebruikt. Ik kende het voor dit soort sponzen nog niet! Van het konjacpoeder maken ze de sponzen, soms voegen ze er ook nog iets aan toe.

De Ebelin spons bevat ook groene thee. Dit staat bekend als anti-oxidant, wat goed is voor je huid. Verder scrubt het de huid subtiel, waardoor je een schone en zachte huid overhoudt.

In de verpakking is de spons nog hard. Er zit wel een touwtje doorheen waardoor je de spons hangend kunt laten drogen.

Na een minuutje onder de kraan is de spons zacht en kun je hem gebruiken. Je kunt er je favoriete cleanser mee aanbrengen en daarna je gezicht reinigen. Maar ook zonder product erop scrubt en reinigt hij prima. Als je klaar bent hang je de spons op aan het touwtje om hem goed te laten drogen. Na een paar maanden is de spons aan vervanging toe.

Mijn huid voelt zacht en schoon na gebruik. Ik gebruik hem het liefst in combinatie met een reiniger, want die gebruik ik altijd al onder de douche. De spons zorgt ervoor dat de reiniger schuimt en scrubt mijn huid tegelijk lichtjes.

Fan ben ik zeker, dit is een fijne manier om je gezicht mee te reinigen. Heel natuurlijk en niet te ruw voor de huid. De sponzen die tot nu toe in Nederland te koop zijn kosten meestal zo’n 10 euro per stuk. Nog steeds een prima prijs, maar deze van Ebelin is een stuk goedkoper! Dus ik haal deze spons absoluut nog een keer in huis als ik bij de DM kom.

De Ebelin konjacspons kost €2,45 per stuk en is te koop bij de DM drogisterij in Duitsland.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. februari 25, 2017 / 10:44

    Heb hier vaker over gelezen! Ben wel benieuwd eigenlijk, maar wellicht is het beter om te wachten tot mijn huid wat rustiger is. Als je puistjes hebt is dit wellicht niet aan te raden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *