Ebelin Beautyblender Dupe | Review

Een tijdje terug zagen jullie al de mini blenders van Ebelin, vandaag is de grote spons aan de beurt. Een stuk goedkoper dan de originele beautyblender, maar is hij ook net zo fijn in gebruik?

Dit is ‘m dan. De Ebelin spons die ik kocht in Duitsland. Ebelin is het huismerk voor make-up accessoires in de DM drogist. Vijlen, kwasten, applicators, erg uitgebreid. Deze spons zit al heel wat jaren in het assortiment, maar had ik nog niet eerder geprobeerd. Ebelin is heel betaalbaar, maar dat doet niet af aan de kwaliteit.

Bovenaan zie je de spons droog, onderop is hij vochtig gemaakt met water. De spons is van zichzelf ak flink, maar eenmaal vochtig is het formaat verdubbeld. Hij voelt dan ook veel zachter aan, dus dat is prettig op je gezicht. Met de bolle kant kun je de foundation goed verdelen, maar met het puntje kun je ook bij moeilijke plekjes komen. Al vind ik de mini sponsjes van Ebelin ook heel geschikt voor het aanbrengen van concealer!

Mijn gezicht voor het aanbrengen van mijn make-up.

Hier heb ik foundation aangebracht op de rechterkant (voor jullie links) van mijn gezicht met de spons. Het geeft een lichtere dekking dan ik zou krijgen met een kwast, maar zeker een streeploos resultaat. Natuurlijk en het brengt prettig aan.

En dit is met concealer, blush en poeder erbij.

Ik vind de spons zeker een aanrader! Hij is heel betaalbaar, maar ook heel prettig in gebruik. Hij bevat geen latex, werkt anti-bacterieel en is veganistisch. Nee, het is niet de originele versie. Maar wel een betaalbare optie die ik kwalitatief prima vind.

De Ebelin make-up spons kost €2,45 en is te koop bij DM drogisterijen.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. oktober 3, 2016 / 08:00

    Het klinkt als een hele fijne spons en ook nog eens heel betaalbaar met een mooi resultaat πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *