Dr PawPaw original balm

Een tube vol verzorgende balsem, dat kan ik deze winter wel gebruiken. Bij mij is de droge lippen en droge handen tijd alweer begonnen.

Dr Pawpaw heb ik al, ik heb de producten al eerder getest toen ik nog voor Styleguide schreef. Ze zitten nog steeds in mijn collectie en ik ben nog altijd tevreden. In de Lookfantastic box ontving ik er nog een, nooit verkeerd! De balsem is een soort multitasking product, geschikt voor je lippen, huid, nagels, haren en nog veel meer.

Op de lijst van bestanddelen zie ik van alles staan. De balsem is op basis van petrolatum (minerale olie) en bevat verder olijfolie, papaya extract, aloë vera, zonnebloemolie en soja olie.

De balsem is parfumvrij, niet getest op dieren en gemaakt in Engeland. Deze tube bevat 25 ml, er is ook een tube van 10 ml verkrijgbaar met een applicator voor je lippen.

Hier zie je de balsem, een dikke substantie, net zoals vaseline. Voor de lippen vind ik het prima, ook voor droge plekjes en nagelriemen. Maar voor je haar? Dat zie ik niet zo zitten, daar vind ik het te vettig voor. Als je deze balsem graag als lippenbalsem gebruikt is er ook een roze en rode versie verkrijgbaar.

Ik vind het een heerlijk product, handig ook in zo’n tube. Het voelt als vaseline, maar is een stuk verzorgender. Je betaalt er €10,24 voor bij onder andere Douglas en Zalando.

Liefs Iris

1 Reactie

 1. Willemse
  november 20, 2019 / 10:43

  Het werkt wel echt voor je haar hoor.
  Als een soort wax, dat is ook altijd op basis van minerale olie en andere verzorgende oliën eventueel.
  Is dus alleen geschrikt voor de korte koppie’s of de enorme krullenbollen die hun pluis in toom willen houden.
  Wel fijn spul trouwens deze Pawpaw, beetje de parfum vrije variant van de 8hours creme van Elisabeth Arden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *