Doucce Maxlash Volumizer Mascara | Beauty

Een mascara van een voor mij onbekend merk, Doucce. Hij belooft volume, dus dan wil ik hem maar wat graag proberen natuurlijk! Is het een blijvertje?

De mascara kreeg ik in mijn Lookfantastic adventskalender. Een superleuk concept waardoor ik weer allerlei leuke en onbekende producten kan testen. Dit is een mini versie van de Doucce Maxlash Volumizer, ideaal als je hem eerst wilt proberen voor je een grote versie koopt.

 

De dop is wat onhandig, iets te klein. Ik laat hem regelmatig vallen hierdoor, oeps. Maar het borsteltje is prima. Haartjes, daar ben ik fan van. Hij is niet helemaal rond, twee kanten zijn wat platter, waardoor het aanbrengen makkelijker gaat. Er komt een prima hoeveelheid mascara op het borsteltje, ik kan in een keer beide ogen voorzien van mascara.

Mijn wimpers voor de mascara. Ietwat verwilderd, omdat ze langer zijn door het wimperserum.

Maar met een likje mascara is dat zo opgelost! Ben ik omver geblazen door het effect? Nee. Ik vind hem wel prettig in gebruik en een mooi effect geven. Maar maximaal volume, dat kan toch echt een tikkie beter. Gedurende de dag blijft hij wel goed zitten, geen vlekken of uitlopen. Hij geeft geen spinnenpootjes en het borsteltje vind ik prettig. Geen verkeerde mascara dus, maar skip deze als je vavavoom volume wilt.

De mascara kost 22 dollar en is verkrijgbaar via de website van het merk Doucce.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *