DM Shoplog zomer 2018 | Beauty

Geen zomer zonder shoplog van de DM natuurlijk! Dit keer nam mijn moeder een hele tas vol voor mij mee, ik laat jullie zien wat er allemaal in zit.

De kans is klein dat ik dit jaar zelf ga, helaas pindakaas. Ik ben deze week 34 weken zwanger en tegen de tijd dat de liefste vakantie heeft vind ik het stiekem al wat te laat om nog te gaan. Het zou dus zomaar eens kunnen dat ik dit jaar niet bij de DM kom, voor het eerst sinds 2012.

Waar ik voorheen heel veel nieuwe dingen meenam, grijp ik nu vooral naar oude favorieten. Ik weet inmiddels wel wat ik opmaak in een jaar en wat ik veelvuldig gebruik. Ik kocht ooit wel eens vier dagcrèmes bijvoorbeeld, maar die maakt geen mens op in een jaar. Gezichtsverzorging gebruik ik amper nog van Balea (alleen het aqua serum), omdat ik al een tijd graag The Ordinary op mijn gezicht smeer.

Vooral douchegel, handzeep en wat losse favorieten dus, waarvan ik zeker weet dat het niet blijft liggen na een jaar.

 • Handzeep sternfrucht melone (limited edition). Ruikt erg lekker en zomers.
 • Handzeep milch & honig. Altijd goed, deze milde en zachte geur. Ik heb er ook twee navullingen van, om het pompje in de keuken mee bij te vullen.
 • Handzeep cocos ananas (limited edition). Een tropisch geurtje, maar ook wel heel zacht. Erg lekker!
 • Douchegel cactus en vijg. Op de gok, maar hij ruikt lekker fris. Een nieuwe voor mij, deze kende ik nog niet.
 • Douchegel sternfrucht melone (limited edition)
 • Douchegel cocos ananas (limited edition)
 • Crème douchegel milch & honig
 • Douchegel after sun, al jaren een grote favoriet.
 • Crème douchegel vanille & cocos
 • Treaclemoon douchegel happy melon sorbet. Deze ken ik nog niet, maar alles met meloengeur is goed. Hij ruikt inderdaad heerlijk, benieuwd of deze geur ook naar Nederland komt.

Het lijkt veel, maar geloof mij maar dat er met gemak een fles douchegel per maand doorheen gaat. Shampoo kocht ik dit jaar niet, daarvan heb ik er nog een aantal staan die op moeten. De Nivea shampoo die ik laatst ontdekte vind ik ook heel erg fijn, dus die zal ik gerust nog eens kopen.

 • Micellair water. Kan niet zonder!
 • Soft-öl balsam. Dit is een lichte, maar goed voedende bodylotion. Ik heb er net in de badkamer gezet, dus een back-up was welkom. Niet teveel, want ik heb ook nog wat bodybutters liggen die op moeten.
 • Neutrogena hydro boost cleanser. Ontdekte ik vorig jaar, wat een heerlijke facewash. Nu heb ik Philosophy purity in gebruik, maar daarna gaat deze weer op het plankje.
 • Reinigingsschuim. Al jaren favoriet, zo lekker snel en makkelijk in de ochtend. Ik maak nu eerst een milk op, voor ik deze weer terug in het kastje zet.
 • Haarmasker intensief. Geen idee of dit wat is, maar ik hoor er goede verhalen over. Ik gebruik geen conditioner, maar wel af en toe een haarmasker. Ben benieuwd!
 • Deodorant 3-in-1. Ik gebruikte graag Secret, maar ben daarna overgestapt op Balea en nu Sanex. Ik vind de sprays van Balea niet zo super, dus ik wilde graag een roller proberen. Deze versie is met alles in 1, mega bescherming en super anti zweet en weetikveelwat, dus dat zal vast goed zijn.
 • Haarolie. Echt een olie is het niet, meer een serum. Ik heb al wat flesjes opgemaakt en ik vind dit een hele fijne budgetproof olie. Dus ik heb er nu weer 2 op voorraad, ik kan weer even vooruit.
 • Aqua serum. Al sinds shoplog 1 favoriet, dus ik moest mijn voorraadje weer even spekken. Door de Lookfantastic box gebruik ik ook wel eens wat anders, waardoor ik er nu 3 kocht in plaats van 6.
 • Lippenbalsem intensief. Kocht ik eerder ook al eens en die heeft nog een paar mm over, dus is bijna op. Hele fijne en goedkope balsem, gebruik eigenlijk niets anders meer.

Liefs Iris

4 Reacties

 1. Cindy
  juli 26, 2018 / 07:57

  Wat fijn dat je moeder dit voor je mee kon nemen, ben je in ieder geval voorzien voorlopig, mocht het er inderdaad
  niet meer van komen.
  De Cocos-Ananas heb ik onlangs ook gekocht, ga elk jaar naar DM in Oberhausen. Was er eind juni.
  Dus ook hier staat de voorraadkast weer vol 🙂

  • Iris
   Auteur
   juli 26, 2018 / 11:21

   Ja heerlijk he, mijn kasten zitten ook weer vol. Echt een uitje zo een keer per jaar hahaha!

 2. Froukje
  juli 26, 2018 / 20:52

  Wat lekker veel!

 3. Anna
  augustus 1, 2018 / 10:30

  De babydoekjes zijn ook erg fijn! Gebruik ik nu 9 weken en heb ook pak van Kruidvat, Pampers, Zwitsal, Etos en Bumblies geprobeerd maar die van babylove zijn favoriet.
  Sinds kort ook luiers aangeschaft zijn zoveel voordeliger, zitten goed, lekken niet door. Dus als er weer iemand voor je heen gaat of als je straks misschien fit genoeg bent na de bevalling in je verlof. Zeker inslaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *