DKNY Nectar Love rollerball parfum | Beauty

De naam alleen al klinkt toch heerlijk?? Ik zag deze voorbij komen bij Douglas toen ik make-up bestelde voor de bruiloft.. Ik heb geen spijt dat ik hem meebestelde!

DKNY is vooral bekend van het appeltjesparfum, Be Delicious. Die heeft iedereen als tiener wel eens gehad denk ik. Nectar Love is de nieuwste geur van het merk, zwoel en zomers. Al vind ik deze ook nog heel erg lekker in de herfst, past prima!

Geen chique flacon, maar een rollerball. Ideaal om een geur te proberen, want het is een stuk goedkoper. Ook is dit formaat top voor in je tas en op reis. Nectar Love zit in een gouden ombre flacon, heel mooi! De dop draai je eraf waardoor het balletje zichtbaar wordt.

Eenmaal aan het rollen merk ik dat het geen dunne vloeistof is, maar meer een olie. Prettig, want zo gaat hij niet lekken. En het blijft naar mijn idee langer zitten. Wel echt smeren op je huid, op kleding of je haar kan hier niet mee.

De geur is warm, zwoel. Ik vind hem erg lekker in de zomer, doet mij denken aan een zonsondergang. Maar door de warme geur vind ik hem ook nu in de herfst draagbaar. Hij heeft ook iets bloemigs en fruitigs. Er zitten citrusvruchten in, dat zorgt ervoor dat hij niet te zwaar en overheersend is. Als ik een parfum lekker vind, is hij zeker niet te zwaar.

Topnoten: gele freesia, mandarijn, grapefruit, nectarine en solar salicylates.
Hartnoten: jasmijn, lelie, oranjebloesem en mirabelle.
Basisnoten: honingraat, neroli extract, cederhout, vanilla en muskus.

De geur is ook in de bekende DKNY verpakking verkrijgbaar in 30, 50 en 100 ml. De rollerball bevat 10 ml en kost โ‚ฌ7,65.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *