Diary week 4

Goedemorgen! Wat een leuke, maar drukke week heb ik achter de rug. Op het werk was het eindelijk weer wat rustiger na alle cito’s en thuis heb veel producten getest en binnengekregen. Dit weekend heb ik een housewarming en kan ik weer vooruit werken voor Iribella. Prima week, wat mij betreft, kijk je mee?

Op zondag ben ik bezig met foto’s maken voor reviews. Ik heb zaterdag al veel gedaan, maar er moeten nog een paar foto’s genomen worden. Hier probeer ik de Jelly Pong Pong lip & cheek tint uit, een leuk product.

En daarna nog even verder bloggen op de bank. Ik werk ook alvast wat vooruit voor de week erop.

Een keukenprinses kun je mij niet noemen, ik hou van makkelijk. Hier zie je spinazie, aardappeltjes met jus en een vegetarische toscaanse carré (dat klinkt chiquer dan het is).

Woensdag eet ik bij mam, daarna nog lekker op de bank met een kop thee.

Tijd voor Goede Tijden!

Vrijdag wil ik nieuwe opzetborstels voor mijn tandenborstel halen bij Etos, maar kom ik met meer thuis. Binnenkort kun je hier reviews van verwachten. En ja, de opzetborstels nam ik ook mee, maar die vond ik te saai voor op de foto.

Ik smijt een was in de machine, stap onder de douche en ga daarna in mijn badjas lekker bloggen. Alvast schrijven, zodat ik morgen alleen de foto’s hoef toe te voegen.

Mijn buurman komt de Hello Box brengen, die bij hen was bezorgd. Leuk om het weekend mee te beginnen, daar ga ik morgen foto’s van maken.

Goedemorgen!

IMG_0152

Werk aan de winkel, veel foto’s maken. Het licht is niet optimaal vandaag door de regen, maar we maken er wat van.

‘s Avonds de foto’s bewerken en de artikelen erbij schrijven. Daarna ga ik de deur uit voor een housewarming!

Tot volgende week!

Liefs Iris

2 Reacties

  1. Linda vv
    januari 31, 2016 / 21:10

    Spinazie zooo my favorite! Heerlijk zelf croissants maken in het weekend. Mijn vriend heeft een eigen bedrijf in ligt en geluid dus samen ontbijten is echt heel lastig. Bij ons word het dan vaak tja hoe noem je een hele late lunch? Benieuwd naar je nieuwe reviews.

  2. jantine
    februari 1, 2016 / 19:39

    Leuke diary weer Iris! Ben benieuwd naar je reviews!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *