Diary week 35

Zoooo, dat was een drukke week zeg. De eerste schoolweken zijn heftig, maar wel erg leuk. Deze week heb ik dus vooral veel gewerkt, niet zo heel leuk om voor jullie op de foto te zetten. ‘s Avonds hou ik me dan rustig, dan ben ik zo moe. Dit weekend heb ik nog een familiedag op de planning en lekker vooruit werken met bloggen.

Zondag ontbijten met zelfgemaakte croissants, hmm.

De rest van de dag maak ik filmpjes, foto’s en artikelen. En het is heeeeeeet!

Op zondag eet ik altijd bij mijn ouders, moet je zien wat mijn moeder nu weer voor lekkers heeft bedacht.

Maandagochtend sta ik weer eens in de file, dat heb ik niet gemist hoor in de vakantie. ‘s Avonds ga ik nog naar de kapper om mijn puntjes bij de laten knippen.

De laatste week van De Slimste Mens, dat vind ik zo’n leuk programma.

Vroeg weer opstaan en opmaken. Ik doe dan elke dag precies hetzelfde, snel snel.

Heerlijk in bed kruipen na een lange dag werken.

Donderdag ligt er een perspakketje in de bus, leuk! Hier komt een review van, het ruikt in ieder geval erg lekker.

Vrijdagmiddag doe ik boodschappen en loop ik ook even binnen bij Hema. Ik spot deze leuke sleutelhangers en kan ze niet laten liggen. Ik heb altijd pech met sleutelhangers en de laatste was stuk. Elke keer zoeken dus in mijn tas, niet handig. De blauwe is trouwens een spiegeltje, erg leuk.

Verder kocht ik nog een mooi peper- en zoutstel. Ik kreeg een cadeaukaart voor mijn verjaardag, dus dat was leuk shoppen. Deze zijn een stuk mooier op tafel en in de keuken dan de standaard molentjes van Appie.

En zaterdag ben ik lekker aan het bloggen, ik werk weer een week vooruit, zodat ik ‘s avonds niet per se aan de slag moet.

Tot volgende week!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. jantine
    augustus 31, 2015 / 17:03

    Leuke diary Iris!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *