Diary week 25

Goedemorgen! Een volle week weer, met veel werken en leuke dingen. Nog even en dan is het vakantie, iets waar ik ontzettend veel zin in heb. Shoppen bij DM staat natuurlijk hoog op mijn lijstje, zoals elk jaar. Ik neem jullie weer mee met mijn dagboek in foto’s.

Zondag is het vaderdag, dus ik ga bij mijn ouders langs.

Kijk dan hoe mooi!

En deze boef is er ook bij, wat een schatje.

Maandagavond nog even wat artikelen klaarzetten voor de week.

Dinsdag haal ik mijn strijkplank op die ik bestelde bij Blokker. Ik had er een van Hema, opzich een prima ding. Maar mijn stoomapparaat past daar niet op en de plank is een stuk smaller. Dus deze van Brabantia stond al een lange tijd op mijn lijstje.

Woensdag eet ik bij mam, altijd gezellig.

Ik kocht ook een printer, want die had ik niet thuis (als we dan toch zo lekker burgerlijk bezig zijn, dan meteen ook maar die printer). Er kwam een leuke aanbieding voorbij, dus daar maakte ik gebruik van.

Vrijdag is het een keer geen pizzadag, maar patatdag. Ook niet verkeerd hoor, vind ik.

‘s Avonds kijk ik Dexter, zo’n leuke serie. Heel geloofwaardig is het niet, maar wel verslavend leuk.

Goedemorgen!

Zaterdag ben ik bezig met het huishouden en bloggen, as usual. Deze lunch gaat er dan ook echt wel in, een broodje tzatziki met zalm.

Artikelen schrijven en inplannen in WordPress voor volgende week.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *