Diary week 25 | Zen blijven!

Lezen, yoga.. de weken voor de zomervakantie zijn topdrukte.. maar ik probeer ook nog een beetje zen te blijven tussendoor.

Een relaxt weekje. Ik zit tot over mijn oren in het werk, want het is bijna zomervakantie. Maar ik probeer ook tijd voor mezelf te maken en niet als een kip zonder kop door te gaan.

De dochters van mijn beste vriendin vieren hun verjaardag, dus op naar de boerderij, met cadeautjes!

Op maandag scoor ik last minute een too good to go box, dus we springen op de fiets om hem op te halen. Naast de bakker zit een ijssalon.. dus ja, ook maar een ijsje dan he. Dit is een hoorntje met slagroom, vindt de mini lekkerder dan ijs haha.

De buit is weer mega, lekker hoor. De kleine broodjes eten we de volgende dag en het grote brood stop ik altijd in de vriezer.

Na het avondeten nog even 15 minuten in de tuin zitten, in het laatste straaltje zon.

Je hebt het vast al gelezen op mijn Instagram, ik heb een andere baan! Ik ga van juf in het basisonderwijs naar docent in het MBO. Deze boeken horen bij de opleiding, ik wil mijzelf goed voorbereiden deze zomer, dus ik bestel ze alvast.

Op donderdag ligt er een hele stapel post op de mat, waaronder deze twee tijdschriften. Altijd goed, ik hoop dat ik ze kan bewaren tot de vakantie haha.

Elke werkdag sta ik om 6 uur op, eerst even yoga en journallen en daarna mijzelf klaarmaken om te vertrekken. Een heel fijn begin van de dag zo, zeker op zo’n prachtig matje.

Journallen doe ik hierin. Ik maak een dankbaarheidslijstje en ik schrijf affirmaties op voor de dag. Hij is al bijna vol, nog maar 1 bladzijde!

Zaterdag willen we naar het strand, maar we besluiten toch maar voor het strandje in de buurt te gaan. De papa’s met de kinderen in het water en het zand, de moeders lekker op het gras. Heerlijk!

Daarna snel en makkelijk eten. Deze lahmacun wraps zijn van AH en zijn erg lekker!

Dat was hem alweer. Nog twee weken en dan is het zomervakantie. Het voelt alsof het schooljaar net begonnen is, maar eigenlijk is het alweer bijna voorbij. Wat een bizar jaar was dit!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *