Diary week 24

Goedemorgen! Alweer zo’n drukke week vol werk, werk, werk. ‘s Avonds kom ik maar aan weinig toe, dan plof ik op de bank. Maar, gelukkig is het weekend! Nog even volhouden en dan heb ik weer heerlijk vakantie. Dit is mijn week in foto’s!

Bloggen, ik probeer weer wat nieuwe make-up uit en schrijf reviews. Alle artikelen schrijf ik in het weekend, omdat ik doordeweeks echt de energie niet meer heb na het werken.

‘s Avonds is er Pinkpop op tv, leuk! Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar vind het leuk om ernaar te kijken op tv.

Risotto met kip en paprika op het menu. Lekker makkelijk en ik maak dit regelmatig.

Mooie lucht tijdens de zonsondergang.

diary2

Na het werk scheur ik door naar Hema voor inkomen voor mijn werk en een aantal kaarten. Er zijn meerdere vriendinnen zwanger, dus ik sla alvast wat kaarten in. Ik heb geen idee of het een jongen of een meisje wordt, dus dan maar een mixje van kaarten.

P-p-p-pizzaaaaa.

Kleding repareren.. Ik heb vaak gaatjes in mijn shirts op de plek waar de knoop van mijn broek zit, zo irritant.

Hi Harvey!!!

diary1

Mijn buit tijdens de 1+1 gratis actie van Kruidvat. Heel leuk die actie, dan probeer ik altijd weer wat nieuwe dingen uit die ik normaal te duur vind. Veel was al uitverkocht, maar ik heb toch een prima buit.

Boodschappen ook weer in huis, in mijn eentje is het nooit zoveel.

Heerlijk douchen en mijn pyjama aantrekken.

Vrijdagavond doe ik mijn wekelijkse kleding-was. Dan kan het ‘s nachts drogen en is het zaterdag meteen klaar om gestreken te worden.

Zaterdag doe ik het huishouden, dit zijn twee van de vier wasjes.

Mijn favoriete tijdschrift is toch echt de Flair, leest extra lekker met een kop thee erbij.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *