Diary week 24 | Zon & werk

Een week met veel werk, maar ook veel leuke dingen en een aantal gave pakketjes!

Een wat lege diary dit keer, sorry! Soms vergeet ik foto’s te maken en ik ben ook veel bezig met werken, want het einde van het schooljaar komt weer dichterbij.

Zondagochtend langzaam opstarten met een lekker ontbijtje. Broodje voor mij en deze broodjes voor de mini.

Fantastisch weer is het niet, dus ideaal om even met een boek op de bank te duiken. Dit boek is weer heel leerzaam, maar bevat ook heel veel informatie. Dus het leest wat minder snel.

Ik probeer een mini abonnement op de Happinez. Ik vind de happi-kids fantastisch en de insteek van Happinez ook wel. Toch kocht ik hem nooit (ik lees op een aantal mama tijdschriften na, eigenlijk nooit meer tijdschriften..). Deze special kreeg ik erbij, leuk!

De nectarines moeten nu toch echt op.. dus ik eet er… 7!!!

Ik scoor een gaaf toilettasje bij Lief en Leer, van heel zacht leer.

Dit merk zag ik al steeds voorbij komen, ik besloot het eens te proberen. Een aloe vera gel, die ideaal is als after sun. Een zomer mix olie, die je kunt gebruiken tegen beestjes (ruikt lekker en is ook ideaal straks op vakantie). En een na de beet roller. Ik had altijd Azaron, maar dat heb ik nu niet in huis. Ideaal moment om dan een natuurlijk alternatief te proberen.

Onze buurman wordt 2 jaar, dus daar gaan we natuurlijk een cadeautje brengen.

Maar eerst een stuk fietsen. Water en crackers mee, dus we genieten even heerlijk op een bankje met zijn drietjes.

Regen en zon in een week. Alles schiet de grond uit en is helemaal groen. Zo ook mijn kruidenplantjes. Wow! De bieslook moet ik maar even afknippen vandaag.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *