Diary week 23 | 2 jaar getrouwd!

Goedemorgen! Deze week zijn we een nachtje weg geweest en verder ben ik vooral druk geweest met werken..

Want ja, het einde van het schooljaar nadert en we moesten voor de zoveelste keer een nieuw plan opstellen omdat de scholen weer volledig open gaan. Maar genoeg leuke dingen alsnog, dus niet getreurd.

Op zondag vertrekken we voor een nachtje naar een hotel, want we zijn maandag 2 jaar getrouwd!

Nog geen 1 juni, dus de restaurants zijn nog dicht. We kunnen ook in het hotel eten, maar besluiten heeeeeeel sjiek naar de Mac te gaan.

Maar je eigen bedje.. slaapt toch echt het allerlekkerst.

Ik maak mijn seizoenstafeltje weer klaar voor een nieuwe maand. Andere maandkaart, viltpoppetjes geruild met de houten nins.

De mini is gek op lezen, zo leuk.

Zoveel kookboeken in huis… maar toch kook ik nog van een memoblaadje dat al jaren in de la ligt. Dat zijn dan recepten van blogs, zodat ik niet steeds met een telefoon in de keuken hoef te klooien.

Dinsdagavond is er eindelijk weer een echte yogales, maar dan buiten! In het hoge gras, ik ga helemaal zen weer naar huis.

We kijken het nieuwste seizoen Mocro Maffia af.

Mijn planner is bijna vol, dus ik haal alvast een nieuwe.

Ik scoor last minute nog een too good to go box bij de bakker. Bijna een uur onderweg op de fiets, maar het was het waard. Er hoorden ook nog 3 gebakjes bij, die lagen al in de koelkast.

4 juni is het opa & oma dag, dus we geven de opa en oma’s een cadeautje.

Na het werk een snel rondje Kruidvat. Ik zie dat er deo in de aanbieding is en neem een voorraadje mee. Ik ben flink aan het testen met natuurlijke deo’s en deze bevalt prima. Ook neem ik een aantal producten uit de nieuwe Natures lijn mee van Kruidvat. Die komen binnenkort voorbij in een review!

‘s Avonds op de bank maak ik deze blogpost en ben ik in de weer met nieuwe foto’s en ideetjes.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *