Diary week 22 | Work, work, work, work, work

Goedemorgen! Deze week kan ik samenvatten in vijf woorden.. work, work, work, work, work. Maar dat hoort erbij tegen het einde van het schooljaar. Gelukkig komt er nu een rustigere week aan, waarin ik hopelijk veel dingen kan afronden. Dat geeft mij veel rust, grote klussen klaren die voor de zomervakantie af moeten zijn. 

Zondag viert mijn oma haar verjaardag. Ze trakteert op heerlijke broodjes van de Italiaan, smullen! Dit is een Italiaanse bol met carpaccio.

Daarna nog even door met foto’s bewerken. Hier heb ik het W7 Mid Summer Nights palette gebruikt waar je de komende week een review van kunt lezen.

Maandagavond ga ik met mijn beste vriendin naar Ikea. Zij wilde graag een kast hebben en tegen Ikea zeg ik nooit nee. Mijn buit zie je hier, een nachtkastje, matraswig, hoeslaken, hoofdkussen en twee doosjes ziplockzakjes.

Woensdagmiddag ga ik naar Utrecht om een cursus voor mijn werk te volgen.

Daarna eet ik bij mam.

Daarna zet ik het nachtkastje in elkaar, nu heb ik er aan beide zijde van mijn bed een staan. Dat Brimnes hoofdeinde is leuk, maar het vervangt voor mij geen nachtkastje.

Donderdagavond is de finale van het schoolkorfbal. Ik ben al een avond geweest om te coachen en mijn leerlingen zijn door naar de finale. Dus een rondje door de Mc drive en daarna door naar het veld.

Een wrap en frietjes, hmm.

De tweede plek, whoohoo!

Vrijdagmiddag doe ik de boodschappen en daarna race ik door naar om een collega op te halen. We gaan met het hele team van mijn werk uit eten.

Niet zo’n heel gezond ontbijtje hihi.

De rest van de dag ben ik bezig met het huishouden en het klaarmaken van mijn balkon. Daarna maak ik jamie’s Turkse pizza en die eet ik lekker buiten op. Het ziet er wat vreemd uit met het aluminiumfolie, maar anders ligt de helft van de vulling er al uit voordat ik een hap heb genomen.

‘s Avonds komen mijn ouders langs, met gebak vanwege hun trouwdag. Gezellig en lekker!

Tot volgende week,

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *