Diary 9 | Vakantie en weddingplannen!

Goedemorgen! Een heerlijke week vakantie, wat was ik daar enorm aan toe. Ik heb heerlijk rustig aan gedaan en vooral dingen gepland en geregeld voor onze big day!

De vakantie beginnen met vitamientjes! ‘s Middags ga ik naar de tandarts voor controle, niet mijn favoriete bezigheid uiteraard.

Dinsdag ga ik eerst ‘s ochtends op pad voor mijn bruidsboeket. Als cadeautje kreeg ik deze mee, zo leuk. Ik heb mijn wensen doorgegeven en ben heel benieuwd wat het wordt. Ben je op zoek naar een fantastisch bruidsboeket, dan moet je hier naartoe!

‘s Middags naar de schoonheidssalon voor mijn proefkapsel. Mijn make-up doe ik het liefste zelf, maar met haar ben ik een regelrechte ramp. Amber weet er wel raad mee en ik ga uren later heel tevreden weer richting huis.

Woensdag ben ik van ‘s morgens tot ‘s avonds bezig met de bruiloft, ik krijg een heleboel gedaan. Daarna heb ik ongeveer 0 puf om te koken en haal ik patatjes. Met een draadjesvleeskroket (lekker!).

De paastakken staan hier ook weer, ik doe dit elk jaar. Te leuk en het staat zo gezellig. De eitjes zijn blanke houten eitjes van Action die ik versierd heb met een watervaste stift. Want die bontgekleurde eitjes vind ik dus helemaal niks.

Donderdag is weer een productieve dag. Van die klusjes in huis die je maar eens in de zoveel tijd doet, de vaatwasser een flinke beurt en ook de wasmachine moet eraan geloven.

Alvast een stapel postzegels besteld voor de trouwkaarten.

De rest van de donderdag besteed ik aan de computer, video’s kijken en bruiloft dingen regelen.

Ook mijn sieraden voor de bruiloft komen binnen met de post, zo mooi!

Vrijdag op babybezoek bij mijn schoonzus, we komen uiteraard niet met lege handen aan.

Daarna broodjes halen om te lunchen. Ik kwam deze Pretzel al tegen op Insta, ik kon nog net een gil binnenhouden in de Lidl. Lekkkerrrr!

Zaterdag komen aan het eind van de middag mijn zusje en zwager eten. Gezellig! Daarna hebben mijn zusje en ik ze nog even ingemaakt met 30 seconds.

Ze waren ook zo lief om onze ringen op te halen bij de juwelier. Die zit niet om de hoek voor ons, maar zij wonen er heel dichtbij. Ze zijn zo mooi, fijn om ze in huis te hebben nu.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *