Diary 9 | Bloemen en interieurshoppen

Na een volle diary vorige week, is foto’s maken er deze week nogal bij ingeschoten. Oepsie! Dit heb ik deze week onder andere gedaan..

De mol kijken, blijft leuk. Ik zit volledig op Niels, dus hopelijk is hij ook echt de mol. Ik zit er vaak naast, dus vertrouw vooral niet op mijn mening haha.

Maandag lekker bloggen, ik schrijf een hele week vooruit. Het is heerlijk weer, dus ik maak ook een lange wandeling met de mini.

Onder andere naar een gave woonwinkel hier in de buurt. We willen graag een nieuwe bank in het nieuwe huis en ik ga hier even kijken. Enorm leuke winkel, ik maak veel foto’s!

Ik verruil de kussenhoezen op de bank. Wel met velvet, groen en oker, die kleuren horen meer bij de herfst en winter. Ik doe mijn oude hoezen er weer om, ik hou zo van grafische printjes.

Mijn Bloomon bos veranderen, ik haal alle goede bloemen eruit en zet deze in een andere vaas. De rest is uitgebloeid en gaat weg. Vind het zo ook erg leuk staan.

In ene gaat de bel, ik had toch niets besteld? Deze enorme bos rozen wordt bezorgd, van de liefste. Wauw, wat zijn ze groot. Ze ruiken ook enorm lekker, genieten!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *