Diary 8 | Voorjaarsvakantie

Een rustige week, ik ben de hele week thuis, want het is vakantie. Superfijn en ik doe dan ook een boel leuke dingen.

Wat een heerlijke week, ondanks veel storm. Ik had vakantie en het is zo luxe om geen wekker te hoeven zetten. Rommelen in huis, veel klusjes van mijn lijstje af kunnen strepen en wat meer me-time.

Zondag bak ik een cake met yoghurt. Ik had wat teveel yoghurt ingeslagen en heb nog een restje dat tot vandaag houdbaar is. Op zoek dus naar een recept waar ik dat voor kan gebruiken. Smaakt goed!

Aan de wandel!

Ik scoor dit korte broekje in de volgende maat bij Hema, €1,65!

Woensdag is mijn moeder een dagje bij mij in plaats van onze mini bij haar. Samen naar de markt gewandeld, heerlijk bijgekletst en ik heb weer blinkend schone ramen. ‘s Middags gaan we samen aan de knutsel, ik wil graag viltpoppetjes leren maken en mijn moeder is daar een pro in.

Gaat goed! Aan het einde van de dag is het sneeuwklokje af, hij staat inmiddels op mijn seizoenstafeltje.

Donderdag een rustige dag. Ik klets heerlijk bij met vriendinnen en verder rustig aan. ‘s Avonds heb ik geen zin om te koken.. dus we gaan voor een pizza!

Stond heel schattig op mijn seizoenstafeltje, maar is toch wel heel hard gegroeid. Dan maar op een ander plekje in huis, deze schattige narcissen.

Bij de viltpakketjes zit dus geen borduurgaren.. Woensdag heeft mijn moeder alles bij zich, maar zelf heb ik dus niks. Ik scoor dit supermegavoordeelpakket met heel veel kleuren, heb ik in ieder geval genoeg in huis.

Vrijdagochtend komt AH de boodschappen brengen. Ik ben al helemaal aangekleed, kind speelt en het zonnetje schijnt. Heerlijk begin van de dag zo!

Van de liefste, wat zijn ze mooi!

Ik win op Instagram een warmtesjaal, met een te gek printje. Dit is een hele lange hittepit die je als sjaal kunt dragen bij een zere nek, maar ook gewoon als hittepit kunt gebruiken voor koude voeten bijvoorbeeld.

Spelletjesmiddag als de mini op bed ligt.

Onderweg naar mijn zwager en zusje die samen hun verjaardag vieren.

En natuurlijk Wie is de Mol, op de zaterdagavond.

Tot volgende week!

Liefs Iris

4 Reacties

  1. Miryam
    april 12, 2020 / 17:24

    Hoi! Waar heb je dat supermegavoordeelpakket met borduurgaren gescoord?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *