Diary 8 | Verjaardag & vakantie

Goedemiddag! Volgens mij hebben we een record te pakken jongens.. kortste diary ooit! Ik heb gewoon niet zoveel gedaan deze week, zo voor de vakantie.

Niet veel gedaan klinkt trouwens gek, want ik heb hele lange dagen gemaakt op het werk. Maar dat zet ik uiteraard niet op de foto. De avonden was ik steeds enorm moe, dus dan blijft er weinig interessants over om op de foto te zetten. Nu heb ik vakantie en dan zal ik het wel weer inhalen, genoeg leuke dingen te doen!

Nagels lakken, filmpjes kijken en ondertussen ook een artikel over de nieuwe Lookfantastic box maken.

De Luienmoeder, blijft zo leuk om te kijken als juf.

Maandag lig ik na het avondeten uitgeteld in bed. Lange dag, niet helemaal fit, heerlijk slapen alvast.

Dinsdag ook en woensdag was weer zo’n dag. Maar, eerst nog even gezellig op de bank met mn vrienden Ben & Jerry.

Vrijdag heb ik een studiedag, dus ik kan iets later opstaan. Wat vitamientjes extra, die kan ik wel gebruiken deze week.

Vakantie!!! Zaterdag vieren mijn zusje en zwager hun verjaardag, gezellig. We passen meteen onze trouwringen die zijn binnengekomen bij de juwelier. Twee vliegen in een klap, we zijn toch in de buurt. Nu nog graveren en dan zijn ze eindelijk klaar om opgehaald te worden.

En dan is het ‘s avonds alweer tijd voor Wie is de Mol? Ik weet niet wat ik meemaak, mijn voorspelling dat Simone eruit vliegt komt nog uit ook! Als ik nu ook de mol goed geraden heb, dan zou dat geloof ik voor het eerst zijn. Zit nog steeds vol op Jan.. ik hoop het zo!

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *