Diary 8 | Vakantie!

Wat een heerlijke week, zo met de voorjaarsvakantie. Ik heb een heleboel gedaan, van verjaardagen tot mijn huis fotoklaar maken.

Yeaah, zo leuk elke week.

Op maandag langs oma, voor haar verjaardag. Kijk de servetjes, hihi.

Ik begin ook met de Enjoy cursus van Mompoint. Leuk, leerzaam!

Dinsdag ben ik vooral aan het schoonmaken en opruimen. Woensdag kwamen ze foto’s maken voor de verkoop van mijn woning en dan moet alles echt spic en span.

Woensdag is de mini bij oma, zodat we ongestoord alle foto’s en de video kunnen maken met de makelaar. Daarna scheur in nog naar het gemeentehuis voor het ophalen van mijn nieuwe rijbewijs en een rondje langs Kwantum. Ik ging voor het leuke olifantenkrukje, helaas was die er niet. Maar ik zag wel hele gave zwarte badkameraccessoires. Ik twijfel geen moment en gooi mijn mandje vol. Van alles 2, voor zowel het toilet als de badkamer. Score!

Bij het verversen van het water braken er een paar bloemen af in mijn Bloomon bos. Dan maar in een apart vaasje, staat ook wel weer gezellig.

Maandboxen met korting, de manier om te besparen op je luiers. En ja, ik weet dat er huismerken zijn, maar ik zweer bij Pampers.

Knuffie in de was.. zo schattig zo’n knuffel op je wasrek. Gelukkig was hij in no time droog, goed om te weten voor de volgende keer.

Bloemen gekregen van de liefste <3

De hapjesfabriek is weer geopend.. Elk weekend maak ik verse hapjes voor de mini. Eerst alleen groente, sinds kort ook fruit. Ik vind het heel leuk om te doen en hij vindt het gelukkig ook allemaal lekker.

De komende paar weken zitten we geramd.. En dan heb ik nog lang niet alles gebruikt voor de hapjes.


Er komt een enorme canvas poster binnen met de post voor een samenwerking. Morgen meer op de blog!

Stofstaaltjes voor een nieuwe bank besteld. Fijn dat dat meteen de volgende dag in huis is, kunnen we weer verder met uitkiezen.

Vier (!) verjaardagen deze week. Dit zijn een aantal cadeaus die ik had ingepakt. Ik vind het gezellig inpakken van cadeaus zo leuk om te doen.

Verjaardag van mn zusje!

Mijn zusje scoort de olifantenkruk bij de Kwantum bij haar in de buurt, yessss. Nog even zonder pootjes, we bewaren hem voorlopig nog even in de berging. Maar deze komt zeker op de kinderkamer in het nieuwe huis.

Kijk dit nou, mini all stars! Cadeautje van mijn zusje, te lief. Gelukkig vinden die kleintjes het nog leuk om te twinnen met hun vader of moeder.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *