Diary 7 | Brunch & gezelligheid

Goedemorgen! Een brunch, veel werken, maar ook veel andere leuke dingen. Ik ging onder andere goed los bij de nieuwe collectie bodyproducten van Etos!

Zondagochtend, onderweg naar la familia!

Samen brunchen, kletsen, erg lekker en gezellig!

‘s middags ben ik nog een tijd bezig met de rapporten van mijn leerlingen. Daarna De Luizenmoeder, wat is het toch een heerlijke serie.

Woensdag hebben wij iets te vieren.. het is al laat voor gebak, dus patatjes it is.

Vrijdag The Voice, de finale. Vind het stiekem niet heel erg dat het nu afgelopen is, wat veel reclame altijd.

Lief, krijg ik zomaar rozen van de liefste!

Vijf jaar geleden kocht ik kwasten van Real Techniques, die ik tot de dag van vandaag nog elke dag gebruik. Maar ik merk dat ze ‘op’ zijn, tijd om mijn meest gebruikte dus te vervangen voor nieuwe.

Bij de Etos ga ik los op deze nieuwe serie. Het ruikt allemaal even lekker en ik ben vooral nieuwsgierig naar de douche olie. Ik had die ooit eens van Sabon en vond die zo lekker. Ook een body serum lijkt mij super voor de zomer. Er staat ook nog een fles Philosophy tussen, die komt uiteraard niet bij Etos vandaan maar bij Ici Paris.

Deze staat meteen in de douche, hmm. Ik gebruikte er vorige maand een van Kneipp en vond dat erg lekker. Al vind ik deze van Etos nog vele malen lekkerder ruiken. Kneipp was lavendel met iets fris erdoorheen wat leek op eucalyptus. Maar deze ruikt echt naar lavendel, zoals een geurzakje met gedroogde lavendel erin. Te lekker en heel rustgevend voor het slapen.

Oma is jarig, ze heeft de prachtige leeftijd van 85 bereikt. Dat moet gevierd worden met thee en taart natuurlijk.

Daarna nog meer thee bij mam, altijd goed en gezellig.

Wie is de Mol!!! Ohhhh ik zat op Ruben, maar ik zou het zo leuk vinden als Jan de mol is. Hij lijkt heel fanatiek, maar misschien is dat wel de perfecte vermomming? Ik zit vanaf nu op Jan in ieder geval.

Morgen lekker bloggen, ik heb zin om weer lekker veel voor jullie te reviewen. Mijn lade zit bomvol, dus het wordt ook wel weer eens tijd 😉

Tot volgende week!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. jantine
    februari 23, 2018 / 15:03

    Oh het taartje ziet er heerlijk uit! Nog gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *