Diary 52 | Kerst & laatste diary

Mijn laatste diary van dit jaar alweer, nummer 52. Met uiteraard de kerstdagen en nog meer gezelligheid. Ook bestelde ik iets wel heel erg leuks online!

Laatste kaarsje uit de kalender gevist, de vierde zondag voor Kerst! Hierna snel uit hoor, want vier dezelfde geurkaarsen is wel erg veel geur. Ik heb een blog geschreven over wat ik van de kalender vond, die zie je binnenkort online verschijnen.

Over geurkaarsen gesproken, deze scoor ik bij Etos met een volle kaart. Lekker hoor!

Ik kocht laatst nieuwe slaapzakken bij Prenatal, maar zag niet dat er een tussen zat waarvan de mouwen er niet af kunnen. Dus die breng ik terug en neem meteen dit mee. Dan kan onze mini zwemmen met papa binnenkort.

Van mijn oma krijg ik dit prachtige truitje, zo lief!

Vorige week kwam de Lookfantastic box binnen, met weer een mooie inhoud. Hij was niet feestelijk, maar dat vind ik dus echt helemaal niet erg. De producten ben ik al aan het uitproberen, tussen alle Rituals door.

Waren in de bonus… te lekkerrrrrr.

Ondertussen All You Need is Love kijken, vaste prik op kerstavond.

Om de avond nog leuker te maken werd dit pakketje bezorgd. Een flinke doos met allerlei producten en samples van de webshop Cosmania. Hier keek ik enorm naar uit, blij mee. Wat er precies in zit heb ik je deze week al laten zien op Iribella.

Eerste kerstdag, dus we beginnen met een lekker ontbijtje. Croissants, tulband en duivekater, eigenlijk alleen maar zoetigheid.

Deze cadeautjes stonden al een tijdje ingepakt klaar, maar kunnen nu eindelijk gegeven worden. We vonden de lootjes met Sinterklaas zo leuk, dat we het ook doen met Kerst.

Mijn pakje bestaat uit een Rituals cleanser en Douglas bon.

Daarna aan tafel voor het kerstdiner. Carpaccio, rosbief, aardappeltjes, haricots verts, stoofpeertjes, tiramisu.. dit jaar mag ik gelukkig alles weer eten en hoef ik het niet bij de aardappeltjes en boontjes te laten.

Op tweede kerstdag komt de schoonfamilie bij ons lunchen, weer een tafel vol met lekkers.

Hapjes maken voor de mini, we beginnen met wortel, omdat dat nog een redelijk zoete groente is. Koken, pureren en invriezen maar.

Mam komt langs met nieuwe broekjes en slofjes. De broekjes maakt ze zelf en zitten onze mini zo fijn. De groene heeft een wat dikker stofje, lekker warm. De broek met spetters vind ik zo cool, die staat hem vast heel leuk. De slofjes schijnen heel fijn te zijn, dus hopelijk kan hij die snel aan.

Alvast een heel fijn weekend en natuurlijk een super begin van 2019 voor iedereen!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *