Diary 51 | Warme sokken & bijna Kerst

Goedemorgen! Een van mn laatste weken zwangerschapsverlof, zo jamemr. Maar wel met de Kerst voor de deur, dat is dan weer heel gezellig.

Derde kaarsje aan, de derde zondag voor Kerst!

<3

Cadeautje van opa, zo lief. Meteen de was in zodat hij het zo snel mogelijk aan kan.

Mam komt even langs en neemt kibbeling voor me mee, zoooooo lekkerrrrrr.

Kleedje van Ali Express, om te proberen. Schattig!

Ik zag ze steeds voorbij komen op Instagram, deze geitenwollen sokken. Omdat ik gek ben op chillsokken en sloffen, besloot ik ze te bestellen. Zo ouderwets eigenlijk, maar ze zitten hemels!

Een tergend lange finale van Expeditie Robinson.. volgende keer zap ik een kwartier voor afloop van het programma wel langs.. pfff hahaha.

Spionagemateriaal besteld voor de mini. Nee hoor grapje, dit is de babyfoon. Handig als we straks wel eens ‘s avonds met hem weg zijn en natuurlijk in het nieuwe huis. In mijn appartement is het niet echt nodig, dus hadden we er nog geen een.

Kerstkaartjes!

Cadeautje van hele lieve vrienden, dit is toch te leuk!

Onze foute mini kerstboom dit jaar, met gekleurde plastic kitschballen. De mini vindt ‘m helemaal het einde, daar gaat het om.

Wat je niet moet doen de zaterdag voor kerst… boodschappen. Ik had nog wat dingen nodig die online niet meer beschikbaar waren (grrrrr), maar ook bij de gewone appie totaal uitverkocht (grrr). Uiteindelijk na heel wat winkels en drukte lukte het toch. Onder andere mijn lievelings kerstkoekjes!

Tot volgende week,

Liefs Iris

1 Reactie

  1. jantine
    december 28, 2018 / 11:07

    Heerlijk die warme sokken! Ziet eruit als een fijne week Iris!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *