Diary 51 |

Twee weken vakantie, wat was ik daar aan toe! Maar de laatste week voor de vakantie is ook altijd wel weer heel gezellig.

Van die gezelligheid op het werk ga je niets terugzien. Maar omdat het op het werk zo hectisch is, zoek ik thuis juist de rust op om nog een beetje in balans te blijven.

Game night! Ik verlies genadeloos..

De derde zondag van Advent, dus de derde kaars gaat aan. Ik moest helemaal extra lange lucifers kopen om de eerste nog aan te kunnen steken.

De rest van de middag en avond zijn we bij familie, om Sinterklaas te vieren. De mini vermaakt zich ook wel met cadeaupapier, ideaal.

De finale van Expeditie Robinson, ik heb mezelf op zitten vreten tijdens het kijken, maar gelukkig heeft Hugo wel gewonnen.

Deze is echt heel erg leuk! Een kort verhaaltje met allerlei muziekjes achter de flapjes, een dikke hit.

Mijn moeder maakt het het allerlekkerst uiteraard. Maar dit is op een broodje kroket na, toch echt mijn favoriete lunch.

‘s Avonds heerlijk lezen, onder andere in dit magazine. Je las er van de week een blogpost over op Iribella.

Aan de wandel, elke dag even de deur uit. De ene keer een kort rondje, de andere keer een lange, soms boodschappen halen en soms gewoon alleen lopen.

Als de mini slaapt, ga ik even zitten om te bloggen of werk voor te bereiden. Met deze donkere dagen steeds met kaarsjes aan, zo gezellig. De kortste dag van het jaar is vandaag, vanaf nu wordt het weer lichter.

Mijn nieuwe boek komt binnen met de post, hier ga ik in januari in beginnen.

Voor de mannen die beneden de classico kijken maak ik hotdogbroodjes, daarna duik ik mijn bed in met een nieuw boek.

Donderdag wordt er een nieuwe bos Bloomon bezorgd, met de mooie ribvaas erbij. Zaterdag maak ik een foto bij daglicht, een rode kerstbos!

Cadeautje voor mijn bestie ligt klaar, die is voor de derde keer mama geworden!

Nieuwe tas van Lief en Leer, love it!

Zaterdag een rustige avond, want nog steeds heeeeel moe. Zo fijn dat het vakantie is.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *