Diary 51 | Vaaaaakaaaaantieeeee!

Zo, daar leefde ik echt naartoe, de kerstvakantie. De week was heel rustig, ik heb niet veel uitgevoerd naast werken. Dit is wat ik heb gedaan!

Foto’s maken voor bij mijn The Ordinary video. Wat heb ik veel zeg, het lijkt wel een apotheek zo.

Bloggen, bloggen, bloggen. De hele week staat weer klaar, yes.

Pakketje wegbrengen en meteen de nieuwe ‘Bruid’ meenemen. Ik kom ondertussen om in de trouwmagazines, maar ze zijn gewoon TE LEUK.

Alvast de boodschappen bestellen, voor zover dat lukt. De website van AH is altijd zooooo traag.

‘s Avonds had ik het kerstdiner met mijn kids op het werk. Daarna weer op tijd terug voor Expeditie Robinson. De finale, het is gewoon alweer afgelopen. Wel een terechte winnaar, al had ik gehoopt dat Kaj de winnaar zou worden.

Vrijdagmiddag (deze daglicht foto is stiekem van zaterdag) haal ik na een lange werkdag de boodschappen op en kom ik tegelijk thuis met de liefste. Die deze enorme bos rozen voor mij gehaald heeft. Zo lief en zo mooi, het ruikt ook zo heerlijk door de eucalyptus.

Zo, uit! Heerlijk boek, makkelijk te lezen. Deel 1 vond ik wel een stuk mooier qua verhaal, maar ook deze is de moeite waard.

En dan nu, vakantie! Kerst natuurlijk, lekker uitrusten, in huis rommelen en met vriendinnen afspreken.  Ik kom die twee weken wel door hoor.

Fijne feestdagen en tot volgende week!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Jantine
    december 30, 2017 / 09:04

    De bloemen zien er mooi uit. Geniet maar lekker van je vakantie Iris! Jij ook alvast al het goede voor het nieuwe jaar! Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *