Diary 50 | Bijna, bijna!

Jeetje, alweer bijna een jaar om. Een versierde boom in huis, overal kleine kerstdecoratie en alweer bijna vakantie!

De tweede zondag in december, dus de tweede Advent. Mijn eigen diy adventskaarsen aan en ook die van de Rituals adventskalender. Vorig jaar allemaal dezelfde geuren, dit keer 4 verschillende. Dus maar kort samen aan, niet helemaal zoals het hoort.

Hallo boom, voor het eerst in mijn leven een echte kerstboom! Morgen verder versieren.

Wandelen met de mini.

Met een lading bonnen scoor ik deze boeken bij de boekhandel. Welterusten kleine beer was in de aanbieding, dus deze nam ik meteen mee. Kerstmis van Dick Bruna moet elke moeder in huis hebben vind ik. Het geluidenboek van Marion Billet kon ik niet weerstaan. Flapjes en kerstmuziek, dit moet wel een dikke hit worden.

Kerstkaartjes schrijven. Elk jaar twijfel ik er weer over, maar toch ga ik weer voor de bijl. Deze lijken erg op de kaarten die ik vorig jaar verstuurde, ik vind ze zoooo leuk (Kruidvat!).

Vorig jaar kochten we een voetenzak van Little Dutch voor de wagen. Voldeed toen prima, maar omdat de mini nu een stuk groter is, past hij niet meer helemaal lekker. We hadden eigenlijk gewoon meteen de Joolz moeten kopen, maar die vonden we toen echt te duur.

Handschoenen van Hema, omdat ik wel hele koude handen krijg tijdens zo’n wandeling met de wagen.

Boom in huis betekent: de box naar zolder. Ein-de-lijk!

Witte knuffel, zijn lievelings, maar je ziet er allesssss op. Dus, hangen er regelmatig twee konijntjes aan het wasrek. Dinsdag wasdag!

Dinsdag bij de yogales krijgen we een theelichtje mee, lief!

De nieuwste Kiind lag in de bus, yes! Hier smul ik echt van, elke letter, heerlijk!

Van het weekend deden de lampjes het niet meer, kak. Dus alles eruit en weer nieuwe lichtjes erin. Led dit keer, dus we hoeven geen enkele lamp meer aan in huis zo fel zijn ze.

Ik kwam dit tegen bij een cursist van de schrijfcursus die ik heb gevolgd. Intrigerend, dus ik heb lang getwijfeld voor ik ze kocht. Kaarten met inspirerende quotes erop, willen jullie hier een artikel over zien?

Vrijdag krijg ik mijn Kerstpakket mee naar huis, met daarin allerlei Zaanse producten.

Zaterdag een bijkom-dagje, wat ben ik moe. Lekker bloggen met de kaarsjes aan terwijl het buiten hagelt en waait.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *