Diary 50 | Babyshoppen & kerststukjes

Een heerlijk weekje! Ik haalde eindelijk de (mini) kerstboom in huis.. kreeg gezellige kerststukjes en ging helemaal los in de Prenatal!

De tweede zondag van december, dus het tweede adventskaarsje staat ernaast. Ik brand ze alleen ‘s avonds, anders dan zijn ze zo op natuurlijk.

Kerstster van mam gekregen, zo leuk. De ster had ik al en mam weet er dan altijd weer iets moois van te maken.

Net zoals dit kerststukje! Geen glim en toeters en bellen, just how I like it.

Op dinsdagavond ga ik toch maar een kerstboompje halen. Ik heb zo geen zin in de grote nepperd die er normaal staat, veel te vol nu met de box erbij. Maar ik weet dat ik als baby gek was op de lichtjes van de kerstboom, dus ik wilde er wel eentje hebben staan. Een klein, echt boompje dan maar. Hier nog met alleen de lampjes erin.

Heerlijk zo de zon in huis!

Dus ga ik lekker met de wandelwagen op pad, boodschappen doen en van het zonnetje genieten.

Tulband!!! Mijn favoriet rondom Pasen en Kerst, zo lekker.

Dit jaar mochten we op het werk zelf ons kerstcadeau bij elkaar shoppen op een kerstmarkt. Ik was er zelf niet, maar een collega was zo lief om voor mij te shoppen! Dit is de buit, thanks Marieke!

Vrijdag ga ik naar Prenatal, want er is een terugroepactie met slaapzakken. En laat ik nou net alleen maar slaapzakken hebben van de Prenatal… 3 van de 4 komen in aanmerking en uiteindelijk lever ik er 2 in, want anders heeft mini helemaal geen slaapzak meer! Een had een wel goedgekeurde rits, dus dat was mazzel. Er is sale bij prenatal en er was 2+1 gratis op alle shirts en truien.. dus ik ben even flink losgegaan met de komende twee maten die eraan zitten te komen. Hier zie je wel goed wat mijn stijl is hahahaha.

Kerstkaartjes schrijven! Ik doe er niet veel op de bus dit jaar, maar ben er toch wel een tijd mee bezig. Deze leuke kaarten komen van Kruidvat!

Bij Etos haal ik Weleda zalf voor de mini, want in de aanbieding. En ik neem ook deze pot handcrème mee. Laatst al over staan twijfelen, maar de verpakking vind ik zo walgelijk dat ik het niet kocht. Het schijnt toch wel echt een hele goede te zijn, dus ik ben overstag, en kocht hem. En ze hebben gelijk, het werkt echt als een tierelier! Ik heb altijd hele droge handen, tot bloedens aan toe en vaak rood. Dus dit is echt een uitkomst, ik blijf voorlopig smeren.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *