Diary 5 | Bloomon & bloggen

Goedemorgen! Een heerlijk weekje was dit, met een prachtig boeket dat bezorgd werd, een nieuw recept, genoeg me-time en veel tijd om te bloggen.

Heerlijk dat zonnetje! Ik geniet er even van met een kop thee en een lekker ontbijtje.

De rest van de dag ben ik bezig met bloggen. Ik neem een aantal video’s op en maak foto’s voor bij reviews.

Na heel lang twijfelen besluit ik het toch eens te proberen, Bloomon.

Ik probeer een nieuw recept uit, risotto met bosui, pijnboompitten, spek en cherrytomaatjes. Kip en salade erbij.. helemaal prima voor een zondag.

Nog even een foto van vorige week.. Mam maakte voor mijn klas een cheesecake, omdat ik zo slim was om te vertellen dat mijn moeder de lekkerste maakt en mijn leerlingen daar wel heel nieuwsgierig van werden. Zij maakt de lekkerste cheesecake en is ook nog eens de liefste moeder! <3.

Dinsdag lekker vroeg naar bed en nog even lezen.

Gezellig ‘s avonds op de bank met de kaarsjes aan. Het is ontzettend druk op het werk met de cito’s, dus ik kom steeds heel moe thuis. Niet erg hoor, maar dan ben ik blij dat ik ‘s avonds even niets hoef.

Mijn Bloomon boeket wordt donderdag bezorgd, zo leuk! Ik keek er al de hele week naar uit, net een klein kind. Ik pak meteen alles uit en zet het boeket op tafel. Het licht is belabberd, maar wat een boeket hee!

Vrijdag na het werk racend met een karretje door de appie, alle boodschappen weer binnen voor de hele week. Mijn wokpan was aan vervanging toe (Action… never again), dus ik had geluk met een volle spaarkaart.

Oeps… als er cappuccino en chocolade op een verpakking staat dan kan ik mijzelf echt niet bedwingen.

Weer het een en ander veranderd op de eettafel, daar houd ik van. Ook het kaartje van mijn zusje staat erbij, zo leuk om post te krijgen.

Het boeket met daglicht, kan ik het eindelijk eens goed op de foto zetten. Paars, roze en een aantal mooie bladeren en takken. Ik heb absoluut geen spijt hoor.

Wasjes, bed opmaken, stoffen en soppen en strijken.. it’s a saturday.

Daarna lekker bloggen met mijn Blond New York mok.

Foto’s bewerken en in artikelen zetten.

Daarna een cheatmeal, pannenkoeken met spek en suiker.

En natuurlijk Wie is de Mol?

Tot volgende week!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Jantine
    februari 6, 2017 / 19:52

    Ziet eruit als een heerlijk weekje! Liefs Jantine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *