Diary 5 | Staken en shoppen

Een gekke week, met maar 1 dag voor de klas. Maar wel lekker shoppen met mama en lunchen met mijn gezin. Dat zijn de fijne dingen!

Lekker rustig aan op zondag.

Maandag een middagje met mama, naar de outlet van Riviera maison, Loods5 le garage en de gewone Loods5. Ik scoor wat dingen voor mijn seizoenstafeltje, deze geurstokjes, graspluimen en een aantal cadeautjes.

Dinsdag ben ik ‘s morgens de hele ochtend aan het lezen en bezig met deze cursus. Daarna naar mijn werk voor overleg.

Woensdag is mijn enige werkdag met de kinderen deze week. Zo raar om alvast alles voor maandag klaar te zetten.

Donderdag ben ik thuis, omdat ik dinsdag al gewerkt heb. De takken krijgen al bloemetje, leuk.

Rondje wandelen en wat boodschappen halen. Onder andere een fles badschuim en twee nieuwe tubes Skin Food. Heerlijke moisturizer, je kon er een review over lezen afgelopen week. Nu met 25% korting, dus ik sla alvast wat in.

Dikke hit dit boekje, we hebben Dribbel al zeker 2535 keer gevonden.

Vrijdag staak ik actief mee, ik ga naar een protestmars. Voor mij is meer salaris niet het punt. De tekorten in het onderwijs raken mij als leerkracht, maar ook als moeder. Als we het niet gelijktrekken en wat doen aan de werkdruk, dan kan het zomaar zijn dat mijn zoon over 3 jaar geen leerkracht heeft..

Zaterdag een dagje family time, we gaan lekker fietsen en lunchen, heerlijk!

Mombag nummer 3…

Mijn seizoenstafeltje weer iets veranderd. Februari staat erbij en een brok bergkristal.

Nieuwe geode en een Celestien cluster, wauw.

Toms heeft sale en ik scoor deze sandaaltjes met 75% korting. De modellen zijn niet nieuw, maar dat vind ik niet erg. Ze lopen erg lekker en ik kon wel wat nieuwe gebruiken.

Koekjes bakken, ze smaken heerlijk. De ribbeltjes maak ik met een vork, net wat minder saai.

Zaterdag natuurlijk weer Wie is de Mol?

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *