Diary 5 | Mini schoentjes & onhandigheid.

Weer een week voorbij, dus ik laat jullie mijn week zien in een diary. Niet heel veel bijzonders deze week, wel iets heel erg schattigs!

Maandagochtend, onze lamp wordt bezorgd. We hebben al precies dezelfde, maar willen er een tweede bij voor in het nieuwe huis. Ze gaan uit de collectie, dus ik scoor hem nog snel met 50% korting.

Ideale bakjes voor hapjes van Hema en ‘stoer’ cadeaupapier van Zeeman, even een rondje boodschappen doen.

Met een kraamcadeautje voor m’n zwager en zijn vriendin. Het jasje vind ik zo leuk, ik wou dat die ik die zelf had toen Kaj nog zo klein was.

Bij thuiskomst duik ik de berging beneden in om het gewone zitje van de wandelwagen eruit te vissen, gaat niet lang meer duren voor ik hem moet ombouwen.

Ik helemaal blij met een pakket van Zalando, staat de naam van de liefste erop. Jammer! Als hij het uitpakt blijken deze schattige mini air maxjes erin te zitten.

Mijn pakketje kwam uiteindelijk ook, maar dan ‘s avonds. Ik heb een gruwelijke hekel aan die term.. maar.. twinning is winning! Nu hij nog zo klein is vindt hij het nog niet erg om hetzelfde aan te hebben als zijn moeder.

Surinaamse bami van Lekker en Simpel. Hmm! Ik geloof alleen dat ik iets teveel bouillon erbij had gedaan, oepsie.

Dinsdag begint goed.. het hele washok staat blank. Top.

Om het feest compleet te maken stoot ik een plantenpot om met stofzuigen, argh. Scheelt wel weer met verhuizen, enige voordeel.

Leesvoer!

Weg met die stomme Allerhande box, geen succes. Ik pak dit boek er weer bij om mijn weekmenu te maken. Altijd lekker eigenlijk, al een hele tijd groot fan.

Zaterdagavond als de mini op bed ligt en de man van huis is, me time! Youtube aan, thee erbij en lekker een peeling met maskertje. Dat was lang geleden zeg.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *