Diary 5 | Een hele normale week…

Goedemorgen! Een beetje later deze week, want ik was gisteravond laat thuis en had echt geen puf meer om iets te typen. Maar dit is mijn week weer in foto’s, enjoy!

Zondag maak ik foto’s voor artikelen. Onder andere mijn favorieten van de maand. Zie je het doosje poeder van Everyday Minerals? Dat doet mij terugdenken aan de goede oude Beautygloss tijd, oh wat was ik verslaafd aan het forum.

Daarna lekker video’s kijken en de blogposts in elkaar zetten.

Deze ontdekte ik bij Appie, mini focaccia. Gewoon bij de voorverpakte broodjes, dus niet in de koeling. Erg lekker met gegrilde paprika erop.

Als juf zijnde is dit zo’n heerlijk programma. Erg herkenbaar, al is het wel enorm uitvergroot allemaal. Maar juist dat maakt het leuk om naar te kijken.

Ik eet vanavond alleen, dus ik ga even snel naar de supermarkt om wat te halen. Ik heb geen trek in wat ik vooraf had bedacht. Ga nooit met trek de supermarkt in, dan gebeurt er dus dit.. oepsie.

Heel culinair verantwoord.. een diepvriespizza.

Vrijdag ben ik gesloopt van de hele week werken, dus ik ga redelijk vroeg naar huis. Het is zelfs nog licht als ik mijn huis binnenstap, dat heb ik al een tijd niet meer gehad. Fijn hoor, wat langer licht buiten.

Ze zien er heerlijk uit, hebben te gekke smaken.. maar zijn belachelijk duur en smaken naar gewone paaseitjes met praline. Lekker laten staan dus!

Zaterdag ben ik in huis bezig. Opruimen, schoonmaken, je weet het wel. Ik zet een nieuw zeeppompje neer, staat weer lekker fris. Aan het einde van de middag gaan we naar vrienden om daar te borrelen en eten. Een gezellige avond, kan ik zo van genieten.

Wie is de Mol tijd!!! Ik kijk half want ben ik ben zo moe. Maar ik wil het per se nog even zien als we thuis komen.

Tot volgende week!

Liefs Iris

2 Reacties

  1. Margot
    februari 4, 2018 / 20:35

    Hopelijk blijf je gevrijwaard van de griep Iris en de rest van de school ook!

  2. Jantine
    februari 7, 2018 / 18:46

    Heerlijk he dat het langer licht is! Een hoop lekkers in je diary Iris, het is maar goed dat ik net gegeten heb πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *