Diary 49 | Sinterklaas & Snow Fairy

Goedemorgen! Een gezellig weekje met Sinterklaas, veel cadeautjes, opruimwoede en een hereniging met mijn favoriete Snow Fairy douchegel.. sounds good toch?

Je kunt weer stemmen voor de Top2000, dus dat doe ik uiteraard. Mn ultieme favoriete nummer van The Rasmus, veel David Bowie, maar ook Muse en Coldplay.

Zondag stappen we in de auto richting mam, maar mijn moeder had op dat moment hetzelfde idee en was met mijn zusje onderweg naar ons. We snapten er niks van en gingen maar weer naar huis. Natuurlijk zagen we elkaar onderweg, lekker handig. Zij hadden deze zak voor de deur gezet als verrassing, te lief!

Mijn zusje had hem helemaal volgestopt met leuke cadeautjes. Lekkers voor ons en allerlei pakjes voor de mini. Hij is gek op Jip en Janneke en ook het houten speelgoed valt vast in de smaak.

Zondag zat er een kaarsje in de Adventskalender. Met de nieuwste limited edition geur, lekker hoor. Elke zondag komt er een kaarsje bij, zodat je op die dag steeds een kaars extra aan kunt steken in het teken van Advent.

 

Woensdag is het pakjesavond en gaan we weer traditioneel dobbelen bij mam. Een hele tafel vol!!!

De pakjes die ik gescoord heb die avond. Superblij met de mini Mac lipstick, maar ook zeker met alle andere spulletjes.

Donderdag is het weer tijd voor Expeditie Robinson. Alweer bijna afgelopen, ben benieuwd wie er gaat winnen.

Vrijdag besluiten we om het wiegje weg te halen en het ledikant in onze slaapkamer neer te zetten. Hij wordt alweer bijna te groot voor zijn wieg, pfff. Het is even wat geschuif met meubels, maar het past prima. Vind het veel te leuk om hem nog zo dichtbij ons te hebben.

En als we dan toch bezig zijn verander ik de tekst op de lightbox. Bijna, bijna!

Red velvet, ze leken me heerlijk! Maar t zijn gewoon saaie koekjes met wat witte chocolade. Scheelt weer een verslaving jongens.

Gezellig kraambezoek van mijn neef en zijn vrouw. Onze mini wordt maar weer verwend, hij heeft al zoveel leuke boekjes.

En tot slot deze Lush douchegel. Al heel wat jaren geleden ontdekt en toen een mega favoriet (ik kocht vaak wel een liter!). Hij zat bij het dobbelspel en je snapt dat ik hem moest bemachtigen. Mierzoet en roze met paarse glitters, maar ZO lekker.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *