Diary 48 | Shoppen & verjaardag

Goedemorgen! Een lekker weekje met een verjaardag, middag shoppen en leuke pakketjes die bezorgd werden. Dit is mijn diary van deze week!

Nu ik mijn diary in elkaar aan het zetten ben, merk ik pas dat ik veel meer foto’s had kunnen maken. Het zijn er eigenlijk niet zoveel, oepsie!

Verjaardag van Lynn, gezellig!

Zondag heb ik het even helemaal gehad met thuis zitten en ga ik met mam de stad in. Black Friday shoppen bij Douglas, een kopje thee en bijkletsen. Bij Douglas zijn online alle spulletjes die ik wilde hebben al uitverkocht na een paar uur, dus dan maar naar de winkel.

Bij Zara scoor ik wat shirts voor de mini, hij krijgt van oma nog een geweldig mutsje. De Rituals stokjes heb ik twee keer, dan heb ik ze alvast op voorraad. Naast de bodycream heb ik ook de handzeep gekocht van de Dao lijn, lekkerrrr. Een een blouse bij Costes, maar die heb ik dan heel handig weer niet op de foto gezet.

Maandag langs mijn werk, om de mini te showen. Krijg ik toch een berg cadeaus mee, het ging maar net in de auto (lees: ik had al de grotere auto van manlief mee, met alle babyspullen.. en op de passagiersstoel deze cadeaus die ik bij elke bocht vast moest houden om te zorgen dat ze niet bovenop mij vielen. Top!)

Deciem had een hele fijne Black Friday deal, bijna 70% korting op een aantal geselecteerde producten. Het Buffet serum is normaal een van de duurste producten van The Ordinary (maar met โ‚ฌ14,80 nog steeds heel ย betaalbaar) en de retinoid emulsion gebruik ik ook vaak. Dus dat net die twee wel heel goedkoop waren nu, kon ik niet weerstaan.

Mijn Bloomon bos na drie (!) weken, ik heb na twee weken de mooiste bloemen er nog uit gevist en die hebben nog een week gestaan.

Maar de nieuwe bos kwam er alweer aan, dus de vaas had ik weer nodig. Wat een geweldig mooie bos weer, die kleur!

Ipad voor het eerst gebruiken. Wat een enorm ding hee, wauw! Even wennen aan alles, ik heb nog nooit een eigen ipad gehad.

Gisteren was het eindelijk zover, ik mocht een vakje openmaken van de Rituals kalender. Al weken staat hij ย klaar en de hele kamer rook naar een Rituals winkel. Ik dacht dat het een kaars zou zijn (er zitten 4 adventskaarsen in), maar ik werd verrast met een handzeep. Geen verkeerd begin!

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *