Diary 48 | Nog meer leesvoer

Goedemorgen! Als de drukte op het werk enorm is, probeer ik het thuis rustig te houden. Dus, geen spannende week dit keer!

Soms heb je van die weken, dat je alleen maar aan het rennen bent. Ik merk dat als ik het zowel op werk als thuis druk heb, ik daar geen leuker mens van word. Dus met de december-gekte op het werk, probeer ik het thuis rustig te houden..

Sinds mijn schrijfcursus is het leesvirus weer aanwezig. Vroeger verslond ik boeken, maar nu al jaren niet meer. Terwijl het zo heerlijk is! Ik heb sinds de zomer al meer boeken gelezen dan de afgelopen jaren bij elkaar. Heerlijk! Nu ben ik in dit boek begonnen, omdat iedereen om me heen er lyrisch over is.

Er werd weer een schoen gezet, dit keer zaten er kleurpotloden in. En nee, daar snapt hij nog helemaal niks van. Maar ik wil hem wel alvast kennis laten maken, zie hier zijn eerste kunstwerk <3.

Weer een flinke voorraad hapjes voor meneer. Hij eet met de pot mee als het kan, maar ook vaak een vooraf gemaakt hapje. Dit is aardappel met wortel en paprika en met courgette en paprika. In de vriezer ermee en we kunnen weer een paar weken vooruit.

Ik irriteerde me zo aan de losse cadeautjes van de kalender… Nu dus maar met een haarelastiekje opgehangen.. Vandaag mag de eerste open!! Ik post op Instagram stories wat erin zit, mocht je nieuwsgierig zijn.

Mamadag! Samen lunchen en nog even een paar verhaaltjes lezen.

Deze nog maar snel opbranden, uit de kalender van vorig jaar, de laatste!

Van mijn oma krijgen alle kleinkinderen (die eigenlijk al heel groot zijn) nog een bedrag voor 5 december. Ik kocht er eigenlijk altijd gezelschapsspellen van, maar dit keer ging ik voor twee bakboeken. Ik had ze al doorgebladerd bij mijn moeder en daarna op mijn wishlist gezet. Blij mee!

Op zaterdag een rondje langs de winkels, even een frisse neus halen. Bij Hema is er korting op baby- en kinderkleding. Maat 80 is nu bijna klaar, dus ik sla alvast wat favoriete shirts in de volgende maat in. Deze simpele lange mouwen shirts van Hema heeft hij in alle maten al gehad, ze zijn van een heerlijk stofje met stretch en ideaal om te combineren.

Bij de boekhandel scoor ik nog een tijdschrift en een boek, stonden ook op mijn lijstje om nog graag te lezen. Mijn stapeltje in de woonkamer ziet er inmiddels zo uit!

Dat was hem alweer voor deze week, niet mega veel foto’s. Volgende week wordt ook een relatief rustige week, nog een paar weken tot de kerstvakantie!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *