Diary 48 | Bloemen en boeken

Goedemorgen! Ook deze week weer drukdrukdruk, maar ook genoeg leuke dingen hoor! Al zijn het wel wat weinig foto’s bij elkaar deze keer.

Dinsdag bestel ik een aantal spullen voor in de klas als decoratie. Bijna Sinterklaas natuurlijk, dus dan wil ik de klas wat gezelliger maken.

Ook bestel ik het nieuwe Lekker en Simpel kookboek. De vorige is een groot succes bij mij en ik maak er bijna dagelijks een recept van. Tijd voor nieuwe inspiratie!

Donderdag ga ik uit mijn werk nog even naar Kruidvat voor een kartonnen haard voor in de klas. Bij Deen haal ik een pizza als avondeten en neem ik ook deze bloemen mee. Niet hetzelfde als Bloomon, daar zitten toch vaak wat duurdere bloemen in. Maar hij lijkt er verdacht veel op en is maar een tientje.. score!

‘s Avonds nog even lezen in bed. Een veel fijnere manier je dag afsluiten dan turend naar het schermpje van mijn telefoon.

Na een paar dagen (en met daglicht..) nog veel mooier! Eindelijk weekend, na een lange werkweek. ‘s Morgens poetsen, heerlijk zo’n opgeruimd en schoon huis.

Mijn zusje is jarig, dus cadeau inpakken en op bezoek.

Mama’s cheesecake en thee, je hoort mij niet klagen hoor!

‘s Avonds kijk ik Expeditie Robinson terug, dat had ik donderdagavond gemist. Met de kaarsjes aan en chocolade erbij natuurlijk. Morgen een rustige zondag met bloggen en wat voorbereidingen voor the big day.

Tot volgende week!

Liefs Iris

3 Reacties

 1. Bea
  november 19, 2017 / 13:41

  Wat een mooie bloemen van Deen, ze lijken inderdaad wel wat op Bloomon, en dat voor een leuk prijsje.
  De cheesecake van je moeder ziet er heerlijk uit!

 2. Jantine
  november 21, 2017 / 11:56

  Cheesecake van je moeder ziet er weer heerlijk uit! Zou je eens het recept willen delen? Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *