Diary 48 | Adventskalender & zomerschoenen

Het is alweer december, jee wat gaat dat snel! Nu kon ik eindelijk mijn adventskalender openmaken en voor het contrast bestelde ik zomerschoenen.

video’s opnemen voor de komende tijd! Favorieten en opgemaakt. Altijd erg leuk om te doen, ook al zijn ze elke maand nogal voorspelbaar.

Dinsdag kwam mijn nieuwe telefoon binnen, de Iphone 8. Ik was bijna vergeten dat ik mocht verlengen, oepsie. Dit is de gouden versie, hij is zo mooi.

In bed nog even lekker lezen. Het is razend druk op het werk en ik probeer steeds wat eerder naar bed te gaan om nog wat te lezen en wat meer tot rust te komen ‘s avonds.

Expeditie Robinsonnnnnn. Kan Shelly een award krijgen voor haar geduld, wat een heethoofd is die Roeland zeg.

Toms heeft een Black Friday sale met wel hele mooie kortingen. Afgelopen zomer kocht ik twee paar en die had ik zowat dagelijks aan. Erg fijne schoenen, ze zitten als sloffen. Dus ja, die heb ik dan ook maar vast in huis..

Ik zie een foto van Cindy voorbij komen op Instagram, oja, de adventskalender! De hele week kijk ik er al naar net op 1 december vergeet ik het bijna. Ik ga proberen om de inhoud dagelijks op Instagram te plaatsen, ben zo nieuwsgierig!

Dag 1 is een Lava Lips lipstick van Illamasqua met een mooie marmerprint erin. Wel een gewaagde kleur voor mij, maar voor de feestdagen is hij perfecto.

Een eyeliner pen voor dag 2, die gebruik ik graag! Deze ken ik nog niet, maar ik ben er zeker heel blij mee.

Zaterdagochtend ga ik als Speedy Gonzales door het huis heen met een sopje. Daarna snel de auto in om de hele middag te ‘shoppen’. Ik vertel jullie er snel meer over!

En we hebben ook nog wel andere dingen geshopt voor, want ik moest een hele berg cadeautjes halen voor het dobbelspel op 5 december. Ingepakt en wel staan ze klaar, daarna plof ik op de bank voor een film en kruidnootjes.

Tot volgende week!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Jantine
    december 5, 2017 / 16:46

    Ziet eruit als een leuke week! Wat een mooie adventkalender zeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *