Diary 47

Goedemorgen! Dit is mijn diary van week 47, alweer een rustige week, waarin ik veel gewerkt heb. Dan ben ik ‘s avonds toe aan rust en kom ik niet veel verder dan chillen op de bank. Misschien heb je wel gezien dat er afgelopen week twee artikelen minder online zijn verschenen en dinsdag een gewoon artikel in plaats van een filmpje. Ik heb mijn rust wat meer gepakt en dat was heerlijk!

Zondag begint met een berg strijkwerk.

Daarna bestel ik een hoepel! Toen ik bij mijn ouders woonde ging ik naar een sportschool waar ze deze ook hadden, dus ik was er al mee bekend. Het is leuk en makkelijk, want ik heb een hele, hele, heeeele grote hekel aan sporten.

De Styletone box maak ik open en ik maak meteen foto’s voor het unboxing artikel. Dit keer een doos vol in plaats van een klein doosje dat door de brievenbus past, ik vind hem leuk.

Ik ontdek dat ik het boekje sta dat je bij de Styletone box krijgt!

Mijn sprei die altijd over mijn bed ligt verf ik zwart. Omdat hij zo groot is wordt hij grijs in plaats van zwart, ook leuk.

Dinsdag doe ik yoga voor het slapengaan. Ik heb een nieuw matje, dus die proberen we meteen uit.

File, as usual. En ja, ik sta stil als ik een foto maak, ik doe geen enge dingen.

Woensdag moet ik snel de deur uit na het werken dus we gaan voor pizza.

Donderdag is het weer tijd voor Expeditie Robinson.

Vrijdag ben ik druk met werken, boodschappen en lig ik uitgeteld op de bank. Zaterdag begin ik met een heerlijk ontbijtje.

En de rest van de dag ben ik bezig met het huishouden, bloggen, Netflix kijken, blogs lezen etc.¬†‘s Avonds lekker makkelijk tosti’s en tv kijken.

Vandaag ga ik weer flink aan de slag voor Iribella en hoop ik weer een week vooruit te kunnen werken. Ik heb veel gesprekken met ouders op school dus doordeweeks ‘moet’ ik er dan ‘s avonds niets meer aan doen.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *