Diary 46 | Mombag & uit eten

Een fijne week hoor, met yoga, het park, Sint Maarten en nog veel meer leuks!

Zondag, dus tussen het spelen met de mini door, even lezen op de bank. De Kek Mama viel gisteren in de bus, heerlijk.

Foto’s maken voor de blogposts van komende week. Op maandag zag je deze Lookfantastic box voorbij komen. Een mooie inhoud deze maand.

Zonnig weer, dus met de wagen richting het park. Eendjes en vogels kijken, plus een rondje langs de speeltuin. De laatste keer dat ik in deze speeltuin was, kan ik mij niet eens meer herinneren. Jeugdsentiment!

Kind slaapt, ik kijk vlogs met een broodje ‘troetje’ erbij. Ei, ui en tomaat met wat kruiden. Daarna ga ik aan de slag met mijn verhaal voor de schrijfcursus van woensdag.

Nieuwbouwwijk, dus wellicht veel kinderen aan de deur. De schaal ligt in ieder geval helemaal vol met genoeg keuze! In mijn appartementencomplex woonden voornamelijk ouderen, dus ik hoefde nooit wat in huis te halen voor Sint Maarten, er kwam nooit iemand. Leuk dus, nu wel kinderen aan de deur! Ik ga met de mini naar de kapper bij mam en neem een lampion mee, even zingen bij oma, voor de leuk. Volgend jaar gaan we met hem langs de deuren.

Bloemen gekregen van de liefste, zo mooi!

Bij de Kek Mama zat een kaartje met een code, voor in totaal 20% korting op een Mombag van Studio Noos. Ik wilde die al een tijdje graag hebben, dus bestelde er nu een. Dit is de Dusty Pink rib en er kan heeeeeeeel veel in.

Bij mijn zusje langs voor nieuwe gelnagellak. Donkerpaars met een cateye accent, love it. Daarna naar Mariska, op kraambezoek.

Zaterdagavond vieren mijn moeder en zusje hun verjaardag en gaan we uit eten. Gezellig, lekker en een mini die zich voorbeeldig gedroeg, top!

Nieuwe ring van Wiezewasjes, met een labradoriet. Supermooi!

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *