Diary 45 | Kort maar krachtig

Goedemorgen! Een korte diary dit keer, omdat die van vorige week een aantal dagen later en dus langer was. Ik had niet zo’n hele spannende week dit keer, voor de afwisseling.

Dit boek heb ik weken geleden al besteld en lag zaterdag in de brievenbus. Ben heel benieuwd, hij ligt al een aantal dagen klaar om in gelezen te worden.

De Lookfantastic box kwam weer met de post. Een leuke inhoud dit keer, je hebt het artikel al voorbij zien komen hier op Iribella.

‘s Avonds lekker lezen met de kaarsjes aan en kruidnoten erbij.

Donderdag werd er een mooie bos Bloomon bezorgd. Wat een enorme deze keer, de vaas zit goed vol. Veel herfsttinten en ook veel bloemen en takken die ik nog niet eerder gehad heb, leuk!

Zaterdag een rondje langs de bouwmarkten om verf- en behangstalen te scoren. Van Flexa hebben ze niet meer die mooie grote stalen, maar moet je meteen een tester kopen. Ach, vind ik stiekem wel leuk om mee te kliederen.

Bij Action haalde ik van de week al twee grote canvassen, om te gebruiken als inspiratiebord voor het nieuwe huis. Ik heb hier alle vijf de kleurtesters gebruikt, Early Dew twee keer. Hier bovenop plak ik de andere staaltjes, allerlei plaatjes uit folders en tijdschriften en tekeningen van onze nieuwe keuken en badkamer. Ik vind het heel leuk om daarmee bezig te zijn en kan op deze manier goed bedenken hoe alles gaat staan in de woning en wat we mooi vinden bij elkaar.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *