Diary 44 | Pakketjes party voor Kaj & kraambezoek

Goedemorgen! Kaj is alweer twee maanden bij ons, het gaat niet normaal zo hard. Deze week bestond vooral uit veel gezellig kraambezoek en pakketjes.

Zondag op weg naar oma in Lelystad om Kaj te showen.

Daarna komen er vriendinnen langs op kraambezoek, met een supermooi veldboeket.

Maandag nog meer kraambezoek, een lieve collega komt langs!

Boer zoekt vrouw terugkijken, blijft leuk.

Met mijn kleine bonbonnetje op de bank knuffelen. Ik vind zwart zo leuk als babykleding, maar je ziet er werkelijk elke gemorste melkdruppel op…

Kaj houdt enorm van kijken, het liefst lekker op mama’s schouder leunen en om zich heen turen. Nou kind, prima toch! Hoe heerlijk als je al tevreden bent met alleen een beetje om je heen kijken.

Woensdag lekker naar mn ouders wandelen, kan Kaj even knuffelen met zijn tante en oma. Daarna nog even wat wegbrengen op de terugweg.

En meteen even langs ons nieuwe huis wandelen, wat gaat het hard! De vloeren en binnenmuren zijn klaar, ook de buitenkant is af. Het verdere werk binnen duurt nog wel lang, we wachten geduldig af.

Hmmmmm!

Mn zusje komt langs voor ze gaat werken, met een te lief truitje voor Kaj. Meteen de was in, zodat hij hem daarna meteen aan kan.

Oma’s groene broekje is hier favoriet. Lang genoeg en kruipt niet omhoog, love it.

Woensdag nog meer kraambezoek. ‘s Morgens ga ik al bij een oud collega langs (eerste keer met de autostoel in mijn eigen auto, moet ook een keer gebeuren). Daarna komen er vriendinnen deze kant op. Kaj wordt weer flink verwend, die mazzelaar.

Weer even kijken of ik een alfabet compleet kan maken. Ik heb er al 1 compleet om koekjes te bakken, maar kreeg de tip om een aparte set te sparen om mee te kleien. Dat ik daar zelf nog niet aan gedacht had, top!

Appie komt de boodschappen weer bezorgen, ook al zo heerlijk. De laatste tijd is het met de gratis extraatjes een beetje karig, helaas pindakaas. Nu hoor je mij niet klagen, want je krijgt het toch gratis. Deze keer was ik wel heel blij, ovenfrietjes! Ik vind vooral de naam heel leuk.

‘s Avonds mn mak-up eraf halen en met deze peeling aan de slag. Mijn huid is een drama door de hormonen die op hol zijn, maar met AHA’s en BHA’s ziet het er al een stuk beter uit.

Je ziet sommige bloggers pakketjes party video’s maken met PR pakketjes. Ik heb mijn eigen party met spullen voor Kaj.. Hij heeft het maar weer goed voor elkaar.

Ik bestel een wipstoeltje bij Prenatal, zodat meneer lekker rond kan kijken in dit ding. Kan ik hem ook meenemen naar de badkamer als ik douche (altijd huilen in de box als ik dat doe, maar die kan ik moeilijk naar de badkamer slepen) en ideaal voor het voeren van hapjes over een tijdje.

Als je je aanmeldt bij Pampers krijg je 50% korting op luiers. Ik vind het een duur, maar wel heel goed merk. Dus ik scoorde een maandbox met 140 luiers en 16 pakken billendoekjes voor maar 30 euro bij Wehkamp.  Ik heb denk ik nu wel 20 pakjes billendoekjes op voorraad, komt vanzelf wel op.

Vanavond weer wintertijd, dat is een gek idee na die hele lange tijd mooi weer. Het wordt weer tijd voor kaarsjes en dekentjes, gezellig hoor.

Nu ik mijn diary zo bekijk is het vooral veel baby op de foto’s. Dat is niet mijn doel, maar ik ontkom er bijna niet aan met zwangerschapsverlof en nog veel kraamvisite. Ga mijn best doen om ook andere dingen op de foto te zetten, voor jullie ook wat leuker.

Tot volgende week!

Liefs Iris

3 Reacties

 1. Bea
  oktober 28, 2018 / 13:34

  Haha, dat met die Pampers komt mij bekend voor; mijn schoondochter doet geregeld een bestelling bij Bol.com als ze in de reclame zijn, kunnen ze ook tijden vooruit!
  Leuke diary weer, Kay groeit al lekker 🙂

  • Bea
   oktober 28, 2018 / 13:36

   Sorry, foute spelling: ik bedoel natuurlijk Kaj!

 2. jantine
  oktober 30, 2018 / 15:22

  Ach lekker van genieten toch?! Dat hoort nu eenmaal bij je zwangerschapsverlof! 🙂 Ziet eruit als een gezellige, knusse week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *