Diary 44 | Een heerlijke week

Een verjaardag, kraambezoek, lekker lezen, leuke verrassing op de mat en weer mooie nagels.. ik zeg, een heerlijke week.

Ik ga naar de verjaardag van mijn beste vriendin. Met een stapel zwangerschapsshirts, voor het geval ze wat anders aan wil de komende weken.

Expeditie! Ligt het aan mij of is het deze ronde gewoon een beetje saai?

Pureersoep van de AH als lunch, heel lekker en vullend. Ik ben weer begonnen met Weight Watchers en deze soep is 0 punten, scheelt weer.

Arme pakketbezorger, ik bestelde heel wat kilo’s luiers. Luiers bestel ik eigenlijk altijd online, scheelt zoveel. En ja, ik zweer bij Pampers en die zijn nu eenmaal duur.

Kraambezoek bij vrienden die net een dochter hebben gekregen, in de pakjes zitten een Nijntje boek, xl hydrofiel en een buggyboekje. Dingen die wij heel veel gebruikt hebben en het boekje is natuurlijk altijd goed.

Dinsdagochtend maak ik deze foto, prachtig licht in huis door de opkomende zon. Fijn dat het wat sneller licht is weer ‘s morgens.

Kind speelt, mama leest. Inmiddels heb ik het boek uit, vond het een heel ‘goed’ boek (voor zover dat kan, als het vooral informatief is). Over de kracht van het vrouwelijk lichaam rondom bevallen en vooral gericht op thuisbevallen. Ik heb zelf een fijne thuisbevalling gehad, dus ik kon mij hier heel goed in vinden.

Ik rommel wat in het kamertje van de mini, kast op zijn kant en wat dingen op een andere plek. Voelt veel fijner zo! Nog even de slinger opnieuw ophangen, want die hebben we na het verhuizen zo op de muur gekwakt en hangt nog wat scheef. Poster erbij die al maanden klaarligt, dan is dit muurtje ‘af’.

Donderdagavond kom ik heel moe uit werk en ligt er een pakketje op de mat. Ik schrik ervan en even vraag ik mij af of het inmiddels zo erg is dat ik niet meer weet wat ik online bestel.. Maar het is een heel lief cadeautje van mijn zusje! Wat een timing <3! Een zeepje met daarin edelstenen die samen de gouden driehoek vormen. Ruikt heerlijk en ziet er zo mooi uit. Hier nog in plastic, zonder plastic nog mooier.

Zaterdag even langs mam, mijn zusje doet mijn nagels, zo mooi!

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *